Přeskočit na obsah

Arrow podepsalo distribuční smlouvu s Netaxis

Společnost Arrow Electronics uzavřela distribuční smlouvu pro region EMEA se společností Netaxis, výrobcem inovativního softwaru pro telekomunikační odvětví.

V regionu EMEA tak bude Netaxis moci distribuovat svá řešení Cloud Calling formou služby prostřednictvím platformy ArrowSphere. Díky smlouvě budou moci telekomunikační operátoři a prodejci IT kupovat produkty pro automatizaci direct routing a operator connect pro Microsoft Teams prostřednictvím cloudu za použití jejich vlastní nebo jiné existující infrastruktury pro direct routing nebo operator connect a integrovat ji s libovolnými dalšími základními telekomunikačními prvky (Voice/hlasové služby nebo IT).

Technologie Direct Routing a Operator Connect pro Microsoft Teams umožňují provádět z aplikace Teams externí telefonické hovory. Uživatelé realizují hovory přímo z platformy Teams, takže mohou přecházet mezi interními a externími komunikačními kanály, aniž by museli používat jiné zařízení nebo aplikaci.

Řešení Netaxis Cloud Calling je plně automatizované a umožňuje zapojení velkého počtu zákazníků. Díky modulární architektuře je flexibilní, umožňuje široké přizpůsobení tak, aby mohli zákazníci své řešení diferencovat, a přináší s sebou i široké znalostmi a expertizu v telekomunikačních hlasových sítích.

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS