Přeskočit na obsah

Enterprise ATC RoadShow 2023 navštívilo na 248 resellerů

Společnost AT Computers má za sebou první letošní akci pro zákazníky, která byla zaměřena na networking. Prošlo jí na 248 unikátních resellerů.

Ve 3 dnech projelo AT Computers s vendory Českou republikou a zastavili se v Ostravě, Brně a Praze, aby přednesli novinky v oblasti enterprise, networkingu, Microsoft CSP či XaaS v podání AT Computers svým resellerům. Ti si přišli vyslechnout prezentace předních výrobců a dodavatelů, jmenovitě šlo o značky Zyxel, D-LINK, Cisco, I-tec, TP-LINK, HPE, DELL, HP, Western Digital, Microsoft a EkaHau. Zákazníci si se zástupci jednotlivých značek i AT Computers mohli také osobně pohovořit a probrat nejpalčivější témata, i se podívat na nejnovější produkty na jednotlivých výstavkách. Na závěr programu nemohla chybět ani tradiční tombola a slosování o láhev rumu.

„Děkuji všem příchozím i přednášejícím za jejich účast na první takové akci roku 2023. Vysoká návštěvnost svědčí o tom, že naši reselleři mají stále zájem se osobně setkávat. Naším cílem bylo předat účastníkům důležité informace z této odborné oblasti, a to se, věřím, podařilo.“, shrnuje Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS