Přeskočit na obsah

Nejnovější aktualizace pro Resident Evil 4 usnadňuje získání Handcannon

Poslední aktualizace remaku Resident Evil 4 hráčům přináší výrazné zjednodušení při odemykání Handcannon, což je jedna z nejvzácnějších zbraní v této hře.

Aktualizace Resident Evil 4

Dříve bylo odemknutí této zbraně výzvou pro hráče, kteří museli dohrát hru na obtížnost Professional bez jakýchkoli bonusových zbraní. Od té doby se situace zásadně změnila.

Díky nejnovější aktualizaci remaku Resident Evil 4 se hráči mohou těšit na nový a snadnější způsob, jak odemknout Handcannon. Nyní je totiž možné získat tuto zbraň prostřednictvím režimu Mercenaries. Stačí hráčům dosáhnout hodnocení S na třech úrovních a následně si již mohou zbraň zakoupit za 1 000 CP. Tento postup je výrazně jednodušší a rychlejší než snažit se získat zbraň v příběhovém režimu.

Získání Handcannon v remaku Resident Evil 4 bylo v minulosti jednou z nejtěžších výzev v této hře. Bez této zbraně se hráči nedostali k úspěchu/trofeji Gun Fanatic, což mnohé hráče přimělo trávit spoustu času snažením se získat tuto zbraň. Nyní se však vše změnilo a hráči mohou snadno a rychle odemknout tuto zbraň v režimu Mercenaries.

Režim Mercenaries je pro mnohé hráče zábavnou výzvou, která testuje jejich schopnosti v boji proti hordám nepřátel. Odemknutí Handcannon v tomto režimu bude jistě motivací pro mnoho hráčů, kteří se chtějí pochlubit úspěchem/trofejí Gun Fanatic. Celkově tato aktualizace přináší hráčům nový a zajímavý zážitek, kterým si mohou užít ještě více z této kultovní hry.

Obrázek: residentevil.com