Přeskočit na obsah

Star Wars Outlaws vzbuzuje kontroverze kolem sezónního obsahu

Odhalení nové hry Star Wars Outlaws vyvolalo rozruch díky plánovanému sezónnímu pasu a speciálním edicím, které umožňují hrát hru o několik dní dříve. Za extra poplatek 40 dolarů nabízí Gold Edition přístup k exkluzivní misi a dalším rozšířením.

Star Wars Outlaws a season pass

Minulý týden bylo oznámeno, že očekávaná hra Star Wars Outlaws přinese nové dobrodružství ve světě Star Wars s možností volného pohybu. Spolu s běžnou praxí vydávání speciálních edicí, které umožňují hrát hru dříve, však přišlo oznámení o sezónním pasu. Gold Edition hry, jejíž celková cena činí 110 dolarů, zahrnuje dva post-launch rozšíření, několik kosmetických předmětů a exkluzivní misi prvního dne s názvem „Jabba’s Gambit“.

Tento bonus vyvolal značnou nelibost, protože na základě nejasně formulovaných informací mnozí usoudili, že jde o jedinou misi s Jabbou Huttem ve hře. Nicméně podle vyjádření zástupce Ubisoftu to není pravda.

Přestože je frustrující, že některý obsah hry je dostupný pouze za dodatečný poplatek, Ubisoft ujišťuje, že fanoušci Huttů si ve hře Star Wars Outlaws přijdou na své, ať už si připlatí, nebo ne.

Obrázek: ubisoft.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS