Přeskočit na obsah

Ubisoft chystá remake Assassin’s Creed: Black Flag

Assassin’s Creed je jedna z nejpopulárnějších sérií od francouzského studia Ubisoft, která má na kontě mnoho dílů. A Ubisoft se nedávno rozhodl udělat remake jednoho z nich.

Ubisoft plánuje remake Assassin’s Creed: Black Flag

Assassin’s Creed je dlouholetá herní série od francouzského herního studia Ubisoft, která vzala hráče do různých lokací napříč různými časovými obdobími. Série už vychází necelých 16 let a za tu dobu zažila dobré i špatné časy. To si společnost uvědomuje a proto kromě nových dílů plánuje společnost remake jednoho z těch lepších dílů série.

Remake Black Flagu

Podle informací serveru Kotaku, se Ubisoft chystá na vytvoření remaku Assassin’s Creed: Black Flag. Tento díl přinesl hráčům možnost prožít život korzára a následně proslulého piráta Edwarda Kenwaya, jenž se díky řadě náhodných událostí stal držitelem vybavení legendárního asasínského řádu.

Hráči si tuto hru zamilovali především díky velkolepým námořním bitvám a možností objevovat jednotlivé malé ostrovy. Součástí zážitku bylo také vylepšování vlastní lodi, zvané Kafka, za využití materiálů získaných na moři či při rabování jiných lodí.

Co se týče remaku, Kotaku uvádí, že se hra nachází v počáteční fázi vývoje a na jejím tvorbu se podílí Montreálské studio společnosti Ubisoft. Je ovšem nejisté, kdy se remaku dočkáme. Kotaku tuto informaci nezjistil a vzhledem k tomu, že Ubisoft má v plánu celkem pět dalších projektů značky Assassin’s Creed, může být čekání na tuto hru poměrně dlouhé.

Obrázek: ubisoft.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS