Přeskočit na obsah

Vampire Survivors získává hlavní cenu BAFTA

Na letošním ceremoniálu British Academy Games Awards (BAFTA) si hra Vampire Survivors odnesla hlavní cenu v kategorii Nejlepší hra, překonávajíc tak konkurenty jako jsou Elden Ring a God of War.

Vampire Survivors vyhrává hlavní cenu BAFTA

Hra Vampire Survivors si letos odnáší hlavní cenu na British Academy Games Awards v kategorii Nejlepší hra. Toto ocenění představuje velký úspěch pro studio, neboť porazit konkurenty jako jsou Elden Ring a God of War rozhodně není snadné.

Vampire Survivors byla jednou ze šesti her nominovaných na nejprestižnější cenu na letošních BAFTA Awards. Ostatními nominovanými byly samozřejmě Elden Ring a GoW: Ragnarok, ale také Cult of the Lamb, Stray a Marvel Snap.

Vítězství hry Vampire Survivors v kategorii Nejlepší hra bylo skutečným překvapením – v tiskové místnosti bylo slyšet překvapené zaskočení, když hra získala cenu a samotný tým vývojářů byl zjevně překvapený také.

Vampire Survivors je hororová hra zasazená do gotického světa, který je plný krvežíznivých upírů a dalších příšer. Hráči se musí snažit přežít v této smrtící krajině pomocí boje, úniku a především strategického myšlení. Hra nabízí bohatou atmosféru, která umocňuje pocit napětí.

Obrázek: gamesradar.com