Přeskočit na obsah

Zakřivený SuperWide business monitor s webkamerou

Zakřivený monitor Philips 49B2U6900CH s webkamerou

Zakřivený monitor Philips 49B2U6900CH s poměrem stran 32:9 a obrazovkou SuperWide nabízí skvělou alternativu pro tradiční víceobrazovková řešení, což ocení především profesionálové vyžadující širokou pracovní plochu. S rozlišením 5120 × 1440 pixelů (Dual QHD) a obrazovkou DisplayHDR 400 je tento monitor ideální pro grafické designéry, videoeditory a každého, kdo potřebuje extrémní detail a široký barevný gamut.

Obrazovka s technologií VA LCD a systémem podsvícení W-LED zajišťuje vynikající kontrastní poměr 3000:1 a podporuje více než miliardu barev. Díky širokému barevnému gamutu pokrývající 97 % NTSC a 119 % sRGB jsou barvy vykresleny přesně a živě, což je klíčové pro profesionální fotografické a video aplikace. Monitor má uhlopříčku 124 cm (48,8″).

Zakřivený monitor Philips 49B2U6900CH live

Jednou z nejzajímavějších funkcí je výklopná webkamera s rozlišením 5 MP, která podporuje technologii Windows Hello pro rychlé a bezpečné přihlášení obličejem. Webkamera je vybavena funkcí automatického rámování, což je ideální pro konference, kdy se fokus kameru automaticky přizpůsobuje počtu a pohybu osob ve scéně. Tato technologie zaručuje, že všichni účastníci jsou vždy perfektně viditelní.

Pro zajištění nepřetržité komunikace bez rušení okolního hluku je monitor vybaven mikrofonem s funkcí potlačení hluku a dvěma 5W reproduktory, což poskytuje jasné a čisté audio při videokonferencích.

PhilipsMonitor také podporuje technologii MultiView, která umožňuje simultánní zobrazení obsahu z více zdrojů, což je ideální pro multitasking. Navíc disponuje technologií SmartKVM, která umožňuje snadné přepínání mezi zdroji pouze pomocí klávesnice a myši, což je obzvláště užitečné v prostředích s více počítači.

Pokud jde o konektivitu, monitor nabízí širokou škálu možností včetně dvojice USB-C portů s podporou DisplayPort Alt Mode a napájení až 100 W, což umožňuje napájet a dobíjet kompatibilní notebooky přímo přes monitor. Dále jsou k dispozici porty HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 a hub USB 3.2 pro připojení různých periferií.

Ergonomický design stojanu umožňuje nastavení výšky, náklonu a rotace monitoru, což zajišťuje optimální pozici sledování podle individuálních potřeb uživatele. Monitor je také vybaven technologií SoftBlue, která snižuje emise modrého světla a chrání oči před únavou.
Zakřivený design a širokoúhlý formát zajišťují pohlcující vizuální zážitek, který je vhodný nejen pro práci, ale i pro sledování filmů nebo hraní her. Tento monitor je opravdový pracovní kůň, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších uživatelů.

Zakřivený monitor Philips 49B2U6900CH back