Přeskočit na obsah

20. ročník konference TechEd

20. ročník největší a každoročně opakované československé konference TechEd 2022, se bude konat 17.-19.5. 2022 v hybridní podobě. 1 den osobně v Praze a 2 dny online.

Těšit se můžete na přednášky předních českých a slovenských odborníků ze světa informačních technologií. Konference je určená pro IT a databázové specialisty, vývojáře, bezpečnostní odborníky a všechny, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech v oblasti produktů Microsoft a IT.

„Jubilejní dvacátý ročník konference TechEd jsme se rozhodli uspořádat v hybridní podobě a její účastníci mají možnost zvolit si formu, která jim lépe vyhovuje. Buď se mohou zúčastnit jednodenní „živé“ části konference, která proběhne 17. května v Praze a další dva dny absolvovat online, nebo zvolit pouze online přístup. Chceme zájemcům nabídnout možnost živé interakce s přednášejícími odborníky i kolegy z oboru, která v posledních letech většině z nás citelně chybí,“ říká k letošním novinkám Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy GOPAS.

Novinkou letošního ročníku je hybridní podoba konference. Kombinuje možnost fyzicky se zúčastnit přednášek s využitím platformy, kterou Počítačová škola GOPAS vyvinula pro plnohodnotné distanční odborné vzdělávání a konference. Zájemci tak mají možnost absolvovat první den živých přednášek a další dva dny v online podobě, nebo zvolit dvoudenní online přenos dvou souběžných streamů doplněný týdenním přístupem do archivu přednášek.

Více informací

 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy