Přeskočit na obsah

4K Ultra HD webkamera Trust Teza

Účastnit se videokonferencí, vysílat nebo třeba natáčet videa. To všechno vyžaduje kameru, která se na vás zaměří a bude budit dobrý dojem. A ti, kteří to myslí vážně rozhodně nechtějí dělat kompromisy. K tomu může posloužit i webkamera Teza od společnosti Trust, která láká především na rozlišení 4K, ale nabízí toho rozhodně mnohem více.

Jak už jsme zmínili, v čele kladů této kamery stojí rozlišení 4K, které nechá vyniknout každý detail záběru a budete tak moci naprosto bez problému odprezentovat přesně to, co potřebujete. Kvalitní obraz ovšem nezajišťuje pouze rozlišení ale také práce se snímáním obrazu. Kamera disponuje funkcí automatického ostření, díky které bude na videu vždy vidět vše důležité zřetelně a ostře.

Obraz ovšem sám o sobě nestačí a díky zabudovaným mikrofonům uvnitř kamery se nemusíte starat o nic dalšího. Žádná přídavná zařízení, všechno hezky v jednom. Tyto mikrofony dokáží snímat zvuk z několika směrů a jsou tak ideální například do konferenčních místností, ve kterých budete na hovoru s více lidmi. Jedno zařízení obstará vše.

Ke kameře navíc Trust přidává také doplňující vybavení, které zajistí, že nezáleží na tom, zda zrovna potřebujete kameru umístit na monitor, na stůl nebo ji připojit k počítači kabelem do portu USB-A či USB-C. To všechno obstarají věci, které jsou již v balení. Dostanete totiž k dispozici stabilní kovový tripod, s nímž může kamera stát na jakémkoliv rovném povrchu. Kameru lze ovšem uchytit také klipem na monitoru nebo na vašem notebooku. Potěší také fakt, že kamera funguje stylem plug and play, díky kterému nemusíte řešit žádné instalace, práci se softwarem a další doplňující činnosti. Kameru Teza prostě připojíte a můžete fungovat.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS