Přeskočit na obsah

Circular Computing bude repasovat zařízení Panasonic TOUGHBOOK

Společnosti Panasonic TOUGHBOOK a Circular Computing oznámily partnerství, které změní udržitelnost odolných počítačů. Přední evropský dodavatel odolné mobilní výpočetní techniky se spojil s tvůrci prvních repasovaných notebooků na světě, aby vytvořil etičtější, udržitelnější a sociálně odpovědnější způsob, jak prodloužit životnost své odolné technologie.

Společnost Circular Computing bude repasovat zařízení TOUGHBOOK – počínaje tabletem TOUGHBOOK G1, jehož dostupnost se očekává v polovině roku 2022. Tato organizace převezme starší zařízení TOUGHBOOK a repasuje je. Zařízení tak získají druhou dobu možnost používání, tím se výrazně zvýší udržitelnost a sníží emise uhlíku. Očekává se, že první repasované zařízení G1 ušetří 316 kg emisí uhlíku na jedno zařízení.

Společnost Circular Computing vezme každé zařízení a podrobí je rozsáhlému, více než pětihodinovému procesu repasování a 360bodové kontrole kvality, aby zajistila bezkonkurenční kvalitu a konzistenci. Zařízení budou repasována podle norem BS8887 plně kvalifikovanými techniky v moderním výrobním závodě společnosti.

Společnost Circular Computing, která jako první na světě používá proces repasování notebooků s certifikací BSI KITEMARK, zaručí konzistentní kvalitu stejného modelu ve velkých objemech. Díky komplexním kosmetickým úpravám bude každý TOUGHBOOK repasován podle přísných standardů kvality. Repasované spotřebitelské notebooky jsou již oblíbené u ekologicky smýšlejících organizací, ve vzdělávacím sektoru a u malých a středních organizací s omezeným rozpočtem.

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS