Přeskočit na obsah

Acronis Cyber Protect Cloud nyní integrován s nástroji N-able

Acronis uvedl že řešení Acronis Cyber Protect Cloud je nyní integrováno s nástroji N-able RMM a N-able N-central. Tato integrace umožňuje MSP poskytovatelům snadno a významným způsobem zvýšit úroveň bezpečnosti jejich nabídky řízených služeb a představuje další položku na seznamu bezproblémových integrací Acronis s předními RMM/PSA technologiemi.

Jednou z největších výzev, kterým dnes MSP čelí, je přepínání mezi mnoha bezpečnostními řešeními a nástroji pro správu. Podle zjištění společnosti Acronis se přibližně 70 % MSP poskytovatelů spoléhá na 2 – 5 různých dodavatelů kybernetické bezpečnosti a mnozí další jsou závislí na ještě větším počtu dodavatelů.

Takováto komplikovanost je neefektivní, protože poskytovatelé jsou nuceni školit své techniky na více řešení a rozhraní, a navíc vede k bezpečnostním mezerám. Aktualizace softwaru mohou přinést nekompatibilitu s jinými stávajícími nástroji a IT týmy přeskakující mezi konzolemi mohou přehlédnout kritická upozornění.

„Jako distributor technologií jak Acronis tak N-able vítáme tuto iniciativu, která nám umožňuje poskytnout našim MSP partnerům komplexní sadu nástrojů pro správu IT a kybernetickou ochranu,“ řekl Štěpán Bínek, zodpovědný za prodej cloudových řešení ve společnosti ZEBRA SYSTEMS. „Acronis dlouhodobě usiluje o to, aby MSP poskytovatelé služeb mohli plně využívat komplexní řešení kybernetické ochrany spolu s nástroji, na které se již spoléhají. Pak mohou získat konkurenční výhodu šíří poskytovaných služeb a produktivnější správou infrastruktur svých zákazníků.“

Integrace založená na skriptech umožňuje snadné vzdálené nasazení Acronis Cyber Protect Cloud prostřednictvím rozhraní RMM a N-central společnosti N-able. Nasazení je podporováno v systémech Windows, macOS a Linux.

Spolupráce obou platforem nabízí tyto výhody:

Jednoduchá konfigurace skriptů – Zabezpečení dat klientů pomocí klíčových funkcí kybernetické ochrany prostřednictvím skriptů stažených z konzole pro správu Acronis Cyber Protect Cloud.
Mapování klientů – Zobrazení všech účtů najednou prostřednictvím konzole pro správu Acronis Cyber Protect Cloud.
Vzdálená instalace/odinstalace agenta ochrany – Pro vyšší efektivitu poskytování služeb vzdáleným nasazením agenta kybernetické ochrany Acronis na libovolný počet systémů.
Použití/odvolání plánů ochrany na úrovni klientů – Optimální zabezpečení na úrovni jednotlivých klientů přiřazením předem nakonfigurovaných plánů kybernetické ochrany jednomu nebo více účtům.
Plánování a spouštění úloh kybernetické ochrany – Spouštění úloh s klíčovými funkcemi kybernetické ochrany podle nastaveného plánu nebo na vyžádání.
Sledování stavu ochrany a přijímání Acronis notifikací – Sledování stavu použitých plánů ochrany a funkcí kybernetické ochrany v rozhraní N-able a synchronizace výstrah Acronis s výstrahami N-able.

Více informací o integraci Acronis Cyber Protect Cloud s N-able RMM naleznete zde a s N-able N-central naleznete zde.

Zdroj: CLOUD & BACKUP NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS