Přeskočit na obsah

Alan Wake 2 dostává desetidenní odklad

Alan Wake 2, dlouho očekávaný pokračovatel oblíbené hry, si vyžádá od fanoušků trochu více trpělivosti. Původně plánované datum vydání 17. října se posunulo na 27. října.

Alan Wake 2 odklad

Vývojáři z Remedy Entertainment oznámili, že hra Alan Wake 2 se setkává s desetidenním odkladem. Důvodem však není technický problém. Ve svém tiskovém prohlášení společnost uvádí: „Říjen je skvělý měsíc pro vydání her a doufáme, že toto posunutí datumu poskytne všem více prostoru pro vychutnání svých oblíbených her.

Toto prohlášení pravděpodobně odkazuje na skutečnost, že Alan Wake 2 měl původně vyjít pouhé tři dny před vydáním velkých hitů Marvel’s Spider-Man 2 a Super Mario Bros. Wonder, které obě vycházejí 20. října.

Pokračování hry Alan Wake 2 se má odehrávat 13 let po původní hře a představuje dvě hlavní postavy: titulního autora a agentku FBI Sagu Andersonovou. Zatímco Saga vyšetřuje vražedný případ v severozápadní části Pacifiku, Alan je od konce první hry uvězněn v nočním říši The Dark Place. Hráči se mohou střídat mezi oběma postavami a rozhodnout se, kolik příběhu každé postavy chtějí prožít. Remedy již dříve uvedlo, že toto pokračování bude čistým hororovým titulem.

Obrázek: alanwake.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS