Search
Close this search box.

Alan Wake 2 se plánuje více představit na Gamescomu

Gamescom, jedna z největších herních výstav na světě, se chystá přivítat nové odhalení pokračování oblíbené hry – Alan Wake 2. Toto očekávané odhalení je naplánováno na zahajovací večer Gamescom Opening Night Live.

Alan Wake 2 na Gamescomu

Když byla v roce 2010 vydána hra Alan Wake, okamžitě si získala oblibu hráčů svým poutavým příběhem a neopakovatelnou atmosférou. Po deseti letech očekávání se zdá, že fanoušci se konečně dočkají pokračování, na které tak netrpělivě čekali.

Přestože mnoho informací o pokračování zůstává zahaleno tajemstvím, je jasné, že blížící se odhalení na Gamescom Opening Night Live přinese podrobnější pohled na příběh, postavy a inovace v herním designu. Kromě toho se můžeme těšit na první herní ukázky a možná i na oznámení data vydání.

Gamescom Opening Night Live je proslulý svými grandiózními odhaleními a premiérami. Je tedy nepochybné, že Alan Wake 2 bude středem pozornosti tohoto večera. Fanoušci z celého světa budou na hrotu židle, plní očekávání, co nového se dozví o tomto dlouho očekávaném pokračování.

Alan Wake is in the dark place…don’t miss the brand new reveal from @alanwake 2 live during @gamescom Opening Night Live on Tuesday, August 22.

Streaming live everywhere at 8p CEST/7p BST/2p ET/11a PT at https://t.co/AFycLZGHNd pic.twitter.com/o98AcKKfsd

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) August 10, 2023

Obrázek: alanwake.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS