Přeskočit na obsah

Alibaba Cloud otevírá své první International Product Innovation Center

Alibaba Cloud představila své první mezinárodní centrum pro inovace produktů a centrum pro správu partnerů, aby dále zlepšila služby zákazníkům a lépe usnadnila cestu zákazníků k digitalizaci.

Nové Product Innovation Center pomůže usnadnit budoucí plány pro vývoj řešení specifičtějších pro daný trh a bude dohlížet na správu upgradů produktů na základě neustálých globálních požadavků zákazníků. Aby bylo možné lépe uspokojit potřeby místních zákazníků, bude spuštěno Centrum správy partnerů, které se zapojí do místní spolupráce a prohloubí sdílení špičkových technologií a odborných znalostí v oblasti mezi partnery.

Tyto nové iniciativy nejenže vytvoří více pracovních příležitostí pro místní talenty v Singapuru, ale také posílí více místní spolupráce prostřednictvím vytvoření nového programu Innovation Accelerator Program na podporu podnikání, protože globální digitální ekonomika neustále roste.

Program Innovation Accelerator Program si klade za cíl spojit přední představitele a odborníky v oboru, aby pomohli rozvíjet inovativnější a odolnější podniky v Singapuru prostřednictvím sdílení praktických dovedností a nápadů a poskytování snadného přístupu k nejnovějším cloudovým technologiím. Každá způsobilá společnost v rámci programu také obdrží bezplatné školení a technickou podporu od Alibaba Cloud a odborníků z oboru.

Tím, že podporuje podniky při jejich digitální transformaci a inovační cestě prostřednictvím zvyšování kvalifikace, rekvalifikace a technického upgradu, program jim také poskytuje příležitost zapojit se do dynamického globálního ekosystému Alibaba Cloud, který je navržen tak, aby dále umožnil podnikům prozkoumat a realizovat jejich růstové ambice nejen na místní, ale i mezinárodní úrovni.

„Dnes jsme ve velmi rané fázi digitalizace,“ řekl Dr. Wang Jian, člen Čínské inženýrské akademie a zakladatel Alibaba Cloud. „V příštích pěti až deseti letech bude ekonomika řízena a měřena výpočetní spotřebou. Digitální ekonomika je ekonomikou výpočetní techniky a cloud computing bude hrát v éře digitalizace stejnou roli jako elektřina v éře elektrifikace. Cloud se stává metodikou nejen pro cloud computing, ale metodikou pro většinu lidí, kteří svou práci dělají.“

Ve snaze doplnit udržitelné obchodní strategie bude Alibaba Cloud také spolupracovat s partnery, kteří pomohou 10 000 globálním společnostem urychlit jejich cestu udržitelnosti během příštích tří let. Podnikům v Singapuru bude nabídnut pilotní program Energy Expert, který pomůže snížit jejich uhlíkovou stopu. Vlastní platforma pro udržitelnost softwaru jako služby spuštěná společností Alibaba Cloud v červnu loňského roku, Energy Expert pomáhá měřit, analyzovat a řídit uhlíkové emise obchodních aktivit a produktů a zároveň společnostem poskytuje užitečné informace a doporučení pro úsporu energie.

Selina Yuan, viceprezidentka Alibaba Group a prezidentka Alibaba Cloud Intelligence International Business Unit, řekla: „Po zřízení našeho prvního mezinárodního centra pro inovace produktů a centra pro správu partnerů v Singapuru, našeho globálního ústředí pro Alibaba Cloud, jsme odhodláni neustále podporovat globální podniky na jejich cestě digitální transformace.

„Nové iniciativy a posílení naší talentované pracovní síly dále ilustrují naši podporu globálním zákazníkům s ambicemi rozšiřovat a zlepšovat své inovační schopnosti a zároveň plnit jejich cíle v oblasti udržitelnosti.“

Zdroj: cloudcomputing-news.net

Zdroj: CLOUD & BACKUP NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy