Přeskočit na obsah

Amazon představuje trailer k seriálu Fallout

Amazon Studios odhalil první trailer k očekávané televizní adaptaci videoherní série Fallout, která se vyznačuje věrným zachycením atmosféry a světa populární RPG od Bethesdy. Seriál má premiéru 12. dubna na platformě Amazon Prime.

Seriálový Fallout

Po dlouhém očekávání Amazon Studios konečně vydal první trailer k nadcházející televizní adaptaci populární videoherní série Fallout. Seriál, který má premiéru na Amazon Prime 12. dubna, se zdá být věrným ztvárněním oblíbené RPG od Bethesdy.

Příběh Falloutu se odehrává ve světě rozděleném mezi privilegované a znevýhodněné, 200 let po apokalypse, kde obyvatelé luxusních protiatomových krytů jsou nuceni se vrátit do ozářené pustiny, kterou opustili jejich předkové, a objevit neuvěřitelně komplexní, bizarně zábavný a násilný vesmír.

Vedení seriálu se ujali showrunneři Westworld, Jonathan Nolan a Lisa Joy, a mezi producenty patří také šéf Bethesdy Todd Howard. Hlavní role ztvární Ella Purnell jako Lucy, nová obyvatelka Vault 33, a Walton Goggins jako střelec ghoul známý jako The Ghoul​​​​​​.

S tímto výpravným zpracováním a zajímavým příběhem se zdá, že Fallout má všechny předpoklady stát se dalším úspěšným televizním seriálem inspirovaným videohrami.

Obrázek: vanityfair.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS