Přeskočit na obsah

Anritsu spolupracuje na testování A-GPS a VoNR

Společnost Anritsu se spojila se simulační společností Orolia pro testování Assisted-GPS (A-GPS), které splňuje požadavky na přijetí 5G New Radio pro více severoamerických operátorů. Strategické partnerství znamená, že možnosti simulace GNSS / GPS společnosti Orolia jsou podporovány na testovací platformě mobilních zařízení Anritsu MR7834NR 5G; Anritsu poznamenává, že MR7834NR podporuje požadavky na signalizaci A-GPS a také požadavky na signalizaci 5G NonStandalone a Standalone pro provoz v USA ve frekvencích pod 6 GHz a mmWave. Společnost poskytující zkušební vybavení dodala, že nová funkce je k dispozici okamžitě pro zákazníky, kteří mají ME7834NR.

„Partnerstvím se společností Orolia, světovým lídrem v oblasti simulačních technologií GPS, zavádíme spolehlivé, přesné a nákladově efektivní řešení A-GPS CAT, které odpovídá požadavkům operátora a přináší opakovatelné výsledky,“ uvedla Shinya Ajiro, GM společnosti Anritsu.

V dalším partnerství, které bylo oznámeno tento týden, Anritsu a HEAD acoustics of Germany zavádějí integrovanou hardwarovou platformu pro testování kvality zvuku 5G Voice over New Radio v zařízeních spolu s dalšími celulárními technologiemi až po 2G. Testovací stanice radiové komunikace 5G Anritsu MT8000A nyní podporuje hardwarovou platformu labadore HEAD acoustics labCore a její software pro analýzu měření Acqua pro testování kvality hlasu a zvuku.

Zdroj: rcrwireless.com

Zdroj: NETGURU NETWORK NEWS