Přeskočit na obsah

Arrow Electronics a Delinea rozšiřují strategickou distribuční smlouvu pro Českou republiku a Slovensko

Globální technologický dodavatel Arrow Electronics rozšířil distribuční smlouvu se společností Delinea, předním světovým leaderem v oblasti zabezpečení a managementu privilegovaných účtů. Nově bude distribuční smlouva pokrývat trhy v České republice a na Slovensku.

Společnost Delinea vznikla spojením firem Thycotic a Centrify na přelomu let 2021 a 2022. Na základě smlouvy získá Delinea širší přístup k rozsáhlým obchodním kontaktům Arrow v distribuční síti v daných zemích. Doposud se distribuční smlouva týkala vybraných zemí západní Evropy.

„K hlavním výzvám IT oddělení ve velkých organizacích patří správa a vysoké zabezpečení použití privilegovaných účtů. Jde o kombinaci zabezpečeného úložiště/trezoru pro skladování hesel, silné autentizace přístupu do tohoto úložiště, monitoringu využívání přístupů a auditu jednotlivých relací využívání těchto kriticky důležitých účtů. To jsou jen základní očekávání bezpečnostních týmů od PAM řešení a společnost Delinea nabízí o mnoho více. Jejich řešení Secret Server je na trhu dostatečně dlouho, aby prokázalo významné technologické kvality,“ říká Radek Čelůstka, ředitel obchodní jednotky Security & Networking divize Arrow Enterprise Computing Solutions pro Českou a Slovenskou republiku.

„Společnost Arrow je uznávaným a důvěryhodným distributorem bezpečnostních technologií pro střední a velké organizace v mnoha zemích světa,“ řekl Radoslaw Rafinski, Partner Alliances Manager Eastern Europe & CIS. „V různých evropských regionech již úspěšně spolupracujeme na řadě projektů a těšíme se na rozšíření spolupráce v tomto novém regionu.“

TZ

Obrázek: Delinea

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy