Přeskočit na obsah

Arrow Electronics podepsala distribuční smlouvu s Ivanti pro Českou republiku

Společnost Arrow Electronics oznámila, že podepsala se společností Ivanti distribuční smlouvu pro region Českou republiku. Společnost Ivanti je výrobce automatizační platformy Ivanti Neurons, která zajišťuje správu, bezpečnost a servis IT zařízení od cloudu po samotná zařízení.

Na základě smlouvy bude moci v těchto zemích společnost Arrow distribuovat kompletní portfolio produktů Ivanti, do něhož po nedávné akvizici přibyla i řešení Pulse Secure, která Arrow distribuuje již několik let. Produkty Ivanti umožňují společnosti Arrow realizovat komplexní technologická řešení a projekty a celkově dále rozšíří spektrum řešení, která společnost Arrow nabízí partnerům a zákazníkům v České republice.

Díky značnému rozšíření práce na dálku dnes zaměstnanci používají pro přístup k pracovním aplikacím a datům širokou škálu zařízení a také různé typy sítí. Jen tak si mohou zachovat potřebnou produktivitu. Společnost Ivanti se ve svých strategiích od samého počátku zaměřuje na vývoj integrované správní platformy, která by díky špičkové inovativní technologii vyřešila potřeby zaměstnanců. Automatizační platforma Ivanti Neurons je založena na třech produktových osách: Unified Endpoint Management (UEM), Zero Trust Network (ZTA) a Enterprise Service Management (ESM). Platforma umožňuje, aby se zařízení sama chránila i řešila bezpečnostní problémy, a uživatelům umožňuje pracovat doslova odkudkoli, to vše při zajištění kompletní spolehlivosti a bezpečnosti.

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy