Přeskočit na obsah

ASUS na veletrhu Computex 2023 ukazuje novinky

ASUS představil na veletrhu Computex 2023 nové monitory, notebooky pro a další zajímavé novinky. Současně prezentoval své úspěchy v oblasti udržitelnosti. Na stánku ASUS představuje zařízení pro běžné uživatele, firmy ale i zdravotnická zařízení nebo herní inovace.

Představeny byly vlajkové notebooky, jako je Zenbook S 13 OLED (UX5304) a ExpertBook B9 OLED (B9403), které jsou vybaveny úžasnými OLED displeji s věrným obrazem. Zenbook S 13 OLED – nejtenčí OLED notebook na světě – je elegantní, stylový a byl vyroben s ohledem na uhlíkovou neutralitu. ExpertBook B9 OLED je aktuálně nejlehčí 14palcový firemní OLED notebook na světě. Je určen pro profesionály, kteří vyžadují to nejlepší, tedy vysoký výkon, dlouhou výdrž baterie a velmi nízkou hmotnost.

Na stánku ASUS je k vidění i řada dalších zajímavých novinek, včetně ASUS BR1402F, prvního 14palcového odolného notebooku na světě typu 2 v 1, který je určen pro sektor vzdělávání. K dalším novinkám patří řada monitorů ASUS VU určená zákazníkům, kteří upřednostňují styl, udržitelnost a výkon.

ASUS na veletrhu ukazuje, jak integruje parametry udržitelnosti do svých produktů. Nové služby ASUS Carbon Partner Services zákazníkům umožňují kompenzovat emise uhlíku spojené s jejich produkty ASUS a přispět tak k udržitelnější budoucnosti.

TZ

Zdroj: KANKRY