Přeskočit na obsah

ATC nabízí financování hardwaru finančním leasingem

Společnost AT Computers rozšiřuje svou nabídku služeb pro zákazníky o pronájem hardware, a to ve spolupráci s J&T leasingovou společností.

ATC neustále rozšiřuje nejen portfolio produktů, ale i služeb pro resellery – nově nabízí další formu financování technického vybavení počítačů, a to v podobě pronájmu. Smlouva je uzavřena mezi koncovým zákazníkem a J&T leasingovou společností, takže reseller jako dodavatel nenese žádná rizika – platební rizika jsou na straně právě J&T, tedy reseller má jistotu proplacené faktury. Po skončení doby pronájmu 36 – 60 měsíců přechází předmět leasingu na nájemce, ukončení smlouvy je spojeno pouze s administrativním poplatkem 1.000 Kč.

ATC nabízí pronájem na veškerá koncová zařízení, kompletní serverové řešení spolu s instalačními pracemi či software pomocí firemního úvěru. J&T pak nabízí flexibilitu v podobě odkladů splátek, rozložení na čtvrtletní splátky, tzv. balónové splátky i pojištění v rozsahu All Risk, které je součástí splátky.

Petr Suk jako sales department manager ATC dodává: „Jsem upřímně rád, že jsme tímto krokem splnili to, po čem zákazníci dlouhá léta volali – zatím máme jako jediný český IT distributor pevnou oporu ve společnosti J&T leasing při financování pro naše partnery. Pevně věříme, že se způsob prodej HaaS – „Hardware jako služba“ brzy stane pro nás všechny denním chlebem, neboť není důležité daný produkt vlastnit, ale spíše jej plnohodnotně využívat.“

Případné dotazy můžete posílat na leasing@atcomp.cz a více informací vč. vzorové kalkulace a postupu při této formě financování najdete na http://www.atcomp.cz/.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Generated by Feedzy