Přeskočit na obsah

ATC oficiálním distributorem QNAP i na Slovensku

Společnost AT Computers se od června 2021 stává oficiálním autorizovaným distributorem produktů QNAP i na Slovensku. Pro Českou republiku zastoupení trvá již od roku 2011.

ATC má ve své nabídce kompletní produktové portfolio QNAP, tj. NAS servery, NVR zařízení, routery a switche s podporou i multirychlostní 10Gb/s konektivity, rozšiřující karty, síťové karty s podporou rychlostí až 100Gb/s, NBD / NBD Onsite záruky, dále operační paměti, kabely či adaptéry v rámci příslušenství a další. To vše od června poskytne i resellerům na Slovensku. QNAP nabízí produkty se špičkovým hardwarovým a softwarovým provedením, které poskytuje výjimečný systémový výkon a rozšiřitelnost pro uspokojení různých aplikačních požadavků.

„Produkty QNAP jsou již stálicí v naší nabídce a jsme velmi rádi, že je můžeme nabídnout i našim slovenským partnerům se zajištěním veškerého servisu a služeb, na které jsou od nás zvyklí. Výhodou spolupráce s námi je také nejlepší skladová zásoba,“ vyjádřil se Martin Harazím, ředitel nákupu ATC.

„QNAP je přední a profesionální poskytovatel komplexních řešení od vývoje softwaru, navrhování hardwaru, až po vlastní výrobu a se zaměřením na inovace v oblasti úložišť, sítí a řešení pro chytré kamerové dozorování. S potěšením oznamujeme, že zodpovědným distribučním partnerem za dodávky kompletní řady QNAP produktů a služeb na slovenském území se stává společnost AT Computers a.s.,“ uvedl Václav Štajner, country manažer společnosti QNAP pro Českou Republiku a Slovensko.

Produkty QNAP má u ATC na starosti produktový manažer Vojtěch Galda (galda@atcomp.cz).

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS