Přeskočit na obsah

 ATC spustilo další unikátní webovou funkci

Společnost AT Computers spustila na svém webu další revoluční funkcionalitu, pod názvem Spotřebník, která je rozšířením funkce Náhradník. Obě funkce jsou rovněž dostupné ve všech e-shopech pro koncové zákazníky, provozovaných v rámci služby eKatalog pro partnery ATC.

ATC neustále pracuje na zdokonalení systému objednávání, aby svým resellerům ušetřila práci i čas. Na web www.atcomp.cz proto k loňské funkci Náhradník, která resellerům umožňuje jedním klikem najít alternativy jimi hledaného produktu, přidává funkci další, a to specializovanou na spotřební materiál – odtud název Spotřebník. Ta umožňuje zobrazit alternativy ke spotřebnímu materiálu pro tiskárny, tedy pro inkousty, tonery, válce… K produktu umí nalézt jeho alternativy – ať již stejné značky, nebo dalších výrobců.

Spotřebník umí aktuálně nalézt alternativy pro více než 3500 produktů – seznam se ale s ohledem na další vývoj funkce stále rozšiřuje. Součástí změn je také úprava technických parametrů pro tyto produkty – kromě již přidaného nového parametru, kterým lze filtrovat typ spotřebního materiálu (inkoustová cartridge, toner, tiskový válec apod.), pracuje ATC na dalších úpravách, u kterých je cílem vyšší komfort hledání v široké nabídce.

Vývoj těchto dvou funkcionalit má u ATC na starosti Tomáš Lach, Senior system integrator ATC, který ke Spotřebníkovi dodává: „Hledat alternativy u spotřebního materiálu vyžaduje zcela jiný postup, než jaký je aplikován u Náhradníka. Výsledkem je ale již „známý“ seznam produktů, který u nalezených alternativ nabídne také porovnání vlastností, nebo možnosti filtrování a díky tomu si může zákazník vybrat to, co je pro něj nejlepší.“.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy