Přeskočit na obsah

ATC získalo 2 ocenění EPSON

Společnost AT Computers dostala hned 2 ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024.

ATC si ze setkání odneslo nejen nové informace o produktech a prodejní strategii pro nadcházející období, ale i ocenění spolupráce za rok 2023 jako „Největší distributor HW“ a „Největší distributor spotřebního materiálu“. Z rukou Marcela Divína, Branch Office Managera pro CZ a SK společnosti Epson Europe B. V., je převzal Martin Tomáška, který je produktovým managerem značky Epson v ATC.

A právě Marcel Divín se k ocenění ATC vyjádřil: „Naše spolupráce s ATC je jedním z klíčů našeho úspěchu na českém i slovenském trhu. Profesionální a efektivní komunikace v kombinaci s proaktivním přístupem celého ATC teamu je zásadním příslibem i do dalších společných let, kde společně s partnery plánujeme dále růst.“.

ATC nabízí kompletní portfolio produktů této značky a na starosti je má Martin Tomáška (tomaska@atcomp.cz), který k ocenění dodal: „Tato ocenění mě velmi těší – jsou pro nás cenným potvrzením, že v ATC pracujeme opravdu dobře, spolupráce s Epson pokračuje velmi úspěšně a reselleři se na nás s důvěrou obrací i při nákupech špičkových produktů Epson – děkujeme!“.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS