Přeskočit na obsah

Battlefield 2042 obdrží i šestou sezónu

Dlouho očekávané novinky pro fanoušky Battlefield 2042 jsou konečně tady! Přichází pátá sezóna s názvem New Dawn, která přináší širokou škálu nového obsahu. A to není vše – tvůrci hry už oznámili i šestou sezónu!

Battlefield 2042 New Dawn a šestá sezóna

Ve světě Battlefield 2042 se dějí věci. Po méně úspěšném uvedení hry na trh v roce 2021 tvůrci Battlefield 2042 nezaháleli a pracovali na vylepšení hry. Jejich cílem bylo zajistit stále lepší post-launch aktualizace a provést hluboké revize většiny základních map této oblíbené multiplayerové střílečky.

Sezóna s názvem „Nový úsvit“ chystá pro hráče Battlefield 2042 spoustu novinek. Navzdory určitým nedostatkům se tento titul postupně zlepšuje, což přispívá k obecnému pozitivnímu sentimentu ve hráčské komunitě. Avšak i přesto se zatím nepodařilo dosáhnout původních hráčských počtů.

Nový úsvit však přináší novou zasněženou mapu s názvem Reclaimed, tři nové zbraně, několik nových vychytávek a dlouho očekávané vylepšení mapy Hourglass. Všechno toto by mělo potěšit věrné hráče, kteří u hry vytrvali od jejího obtížného startu, a zároveň přilákat nové hráče na bojiště.

Obrázek: ea.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy