Přeskočit na obsah

Bezdrátové herní myši SPC Gear LIX Wireless a SPC Gear LIX Plus Wireless

S novými, lehkými a vysoce přesnými myšmi SPC Gear LIX Wireless a SPC Gear LIX Plus Wireless se konečně můžete osvobodit od drátů! Bezdrátové připojení 2,4 GHz ve spojení s dlouhou výdrží baterie zajišťuje stabilní připojení bez prodlev. Oblíbená voštinová struktura skořepiny myší je to, co dělá sérii LIX Wireless tak lehkou a napomáhá prodyšnosti a tím zamezuje pocení ruky. Myši jsou vybaveny z prvotřídních komponent, které vám pomohou získat výhodu nad vašimi soupeři na virtuálním bojišti a s adresovatelným RGB podsvícením navíc krásně zapadne do vašeho herního doupěte.

Bez drátů a bez limitů

Stabilní bezdrátové připojení 2,4 GHz a bez zpoždění, to vám poskytuje bezkonkurenční přesnost a pohodlí bez jakýchkoli hranic! Toto řešení pomáhá udržovat váš stůl čistý a umožňuje volný pohyb myši, koneckonců čím méně drátů, tím lépe. Při cestování se nemusíte obávat, že ztratíte USB přijímač, protože jej lze snadno schovat do magnetické přihrádky na spodní straně myši.

Snímač navržený k vítězství

Srdcem myší je kvalitní snímač, tím jsou v tomto případě snímače navržené přímo pro bezdrátová řešení, LIX Plus Wireless je vybavena snímačem PixArt PAW3370 a LIX Wireless snímačem PixArt PAW3335. PixArt PAW3370 s nastavitelným DPI až 19 000, nebo 16 000 v případě snímače PixArt PAW3335, umožňuje bezkonkurenční přesnost a rychlost odezvy (10,16 m/s) a schopnost bez prodlevy změnit LOD (Lift-Off Distance) mezi 1 mm a 2 mm, to vám pomůže se dostat na vrchol žebříčků ve vašich oblíbených hrách! Navíc extrémně nízká spotřeba energie senzoru se promítá do delší výdrže baterie.

Bezkonkurenční odolnost

Aby myši splnily veškerá očekávání nejnáročnějších uživatelů, byly vybaveny mikrospínači Kailh GM 8.0 a Kailh GM 4.0 s dlouhou životností. Jejich neuvěřitelná odolnost až 80 milionů kliknutí u LIX Plus Wireless se spínači Kailh GM 8.0 a 60 milionů kliknutí u LIX Wireless s Kailh GM 4.0. Oba spínače pak nabízejí okamžitou odezva stisku, čímž si získaly srdce bezpočtu hráčů po celém světě a také reputaci jednoho z nejlepších mikrospínačů, které jsou dnes k dispozici!

Lehká a provzdušněná konstrukce

Voštinové pouzdro myší řady LIX Wireless snižuje nejen její hmotnost na pouhých 69 g, ale také umožňuje mnohem lepší chlazení ruky při delším používání. Tato klíčová funkce je užitečná zejména v horkých letních dnech, při vyčerpávajících online zápasech nebo náročných úrovních her. Voštinová konstrukce umožňuje cirkulaci vzduchu skrze myš a účinně tak ochlazuje myš i ruku uživatele. Nízká hmotnost spolu s profilovanými bruslemi z PTFE umožňují, aby myš hladce a bez námahy klouzala po podložce. Nízká setrvačnost myši se pak projevuje menší únavou svalů ruky a zápěstí, což vede k vyšší efektivitě během delšího hraní.

Dlouhá výdrž a rychlé nabíjení

Extrémně energeticky účinné a úsporné snímače v kombinaci s velkokapacitní baterií nám umožnily vytvořit myš, která má dlouhou výdrž na jedno nabití. Když úroveň nabití baterie klesne pod 25 %, rolovací kolečko bude blikat červeně. Chcete-li myš nabít, stačí ji připojit ke zdroji napájení pomocí přiloženého kabelu USB-C, který je pokryt neuvěřitelně pružným a měkkým opletením podobným paracordu. Myš je plně použitelná i během nabíjení.

ARGB podsvícení

Myš se vyznačuje pokročilým adresovatelným RGB podsvícením rolovacího kolečka, logem SPC Gear a elegantním proužkem podél spodní části. Podsvícení je snadno nastavitelné podle specifických preferencí nebo stylu uživatele, to napomáhá sladit jednotný design nebo naopak zvýraznit estetické nastavení počítače. Osvětlení lze měnit pomocí dodatečného softwaru, který obsahuje mnoho efektů osvětlení (včetně cyklování barev, konstantního jednobarevného podsvícení, vícebarevných vln nebo dokonce pulzujících barev a dalších různých efektů).

Vše pěkně na dosah

Kromě výkonných komponent a estetického designu vám bezdrátová myš LIX a LIX Plus umožňuje upravit mnoho nastavení tlačítek prostřednictvím dodatečného softwaru. Pomocí tohoto softwaru lze konfigurovat nejen základní funkce, jako jsou efekty podsvícení a nastavení citlivosti (DPI), ale také měnit LOD (Lift-Off Distance), vytvářet vlastní makra nebo dokonce přeprogramovat každé ze šesti přizpůsobitelných tlačítek (včetně dvou na levé straně myši) a změny zpoždění kliknutí na hlavním tlačítku (debounce time).

TZ

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy