Přeskočit na obsah

Bílý jednorožec od GENESIS

Genesis HOLM 320 RGB White

Tak tady máme první herní bílý stůl na trhu. Společnost GENESIS slaví letos 10 let na trhu jako výrobce herního příslušenství a tak se možná dočkáme I dalších bílých kousků, protože už nám vrabci na střeše něco vyštěbetali. V každém případě se prozatím nechme překvapit. Společnosti GENESIS přejeme vše nej a hodně dalších stejně povedených produktů.

Tento prozatím jediný bílý jednorožec nebyl vyroben pouze pro nadšence bílé barvy a tedy “applisty”, ale má celou řadu vychytávek, které vám teď představíme.

Chcete aby váš prostor pro hraní byl stylově čistý, barevně zářil a zároveň jste měli možnost uspořádat kabeláž, nabíjet bezdrátově svůj mobilní telefon, a ještě mít stále dost místa na i pod stolem?

Tak pokud jsou odpovědi na všechny výše uvedené ano, tak tenhle stůl, který má označení Genesis HOLM 320 RGB White, je prostě váš favorit.

Genesis HOLM 320 RGB White nabíjeníA teď pojďme k základním parametrům. Deska stolu má rozměry 120 x 160 cm a výška stolu je standardních 75 cm. Stůl je pokrytý stylovou bílou karbonovou dýhou . Najdete zde zabudované 10W bezdrátové nabíjení pro mobilní telefon a 3 x USB rozbočovač 3.0. Navíc z boční strany stolu jsou zde instalovány dva držáky, jeden je konstrukčně vyroben pro vaše sluchátka a ten druhý je určen pro váš oblíbený nápoj. Už vám tak nebude hrozit riziko polití klávesnice, při zuřivém útoku, no nebude, ale pouze tehdy, pokud budete mít svůj nápoj bezpečně uložen v tomto držáku. Poslední vychytávkou je držák-organizátor, který se skrývá pod zadní hranou stolu a je určen, třeba pro umístnění prodlužovačky, nebo uchycení a organizaci vaší kabeláže.

A to co u herního stolu nesmí chybět, je sada RGB LED osvětlení s dálkovým ovládáním a celou řadou naprogramovaných režimů a efektů.

Genesis logo newCo se nám v redakci líbí, je opravdu pevná konstrukce, která je tvořena kovovýma nohama a pevnou MDF deskou. A také hlavně cena, která se na trhu pohybuje pod hranicí 6000 korun. Určitě potěší na vánoce nejednoho hráče.

AT ComputersZa AVERIA TECH LAB tomuto stolu dáváme všech 5 hvězd. Po velmi dlouhém posuzování a testování tento produkt z našeho pohledu splňuje nároky dnešního funkčního designu u herních produktů. Také splňuje poměr cena výkon.

Genesis HOLM 320 RGB White AVERIA TECH LAB 5

Petr Smolník

Zdroj: KANKRY

Generated by Feedzy