Přeskočit na obsah

Blizzard zablokoval přes 100 000 cheaterů v Overwatch 2

Blizzard Entertainment, jeden z největších vývojářů videoher, se nedávno pochlubil významným úspěchem v boji proti podvodníkům v jejich populární hře Overwatch 2.

Blizzard úspěšně bojuje s podvodníky

V dnešní době se zdá, že žádný multiplayerový projekt nemůže úspěšně vyplynout na povrch bez toho, aby se potýkal s neustálými útoky podvodníků, kteří si rádi hrají s herními platformami. Od nákazy podvodníky v Escape From Tarkov po problémy s hanebnými aktivitami ve Warzone 2.0, svět online hraní je neustále ovlivňován záplavou podvodů.

Blizzard v nedávné době oznámil významný, avšak znepokojivý úspěch v boji proti podvodníkům v Overwatch 2. V blogovém příspěvku na oficiálních stránkách bylo odhaleno, že od spuštění hry v říjnu 2022 bylo na platformě zakázáno více než 100 000 podvodníků.

Overwatch 2 zažil určitý negativní ohlas, zejména v době, kdy se hráči uvědomili, že se jedná spíše o Overwatch 1.5. Od té doby, co se hra stala zdarma ke stažení, se však počet podvodníků a zlomyslných hráčů na platformě exponenciálně zvýšil. Blizzard se zavázal, že nikdy nevzdá boj proti podvodům a podobným aktivitám, avšak 100 000 zakázaných účtů za pouhých šest měsíců je alarmující číslo.

Celkově se zdá, že Blizzard je ochoten vynaložit nesmírné množství času a energie na zdokonalování své platformy, aby se vypořádal s podvodníky, rušivými a toxickými hráči a nečestným chováním.

Obrázek: blizzard.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS