Přeskočit na obsah

Cloudflare uvádí Magic WAN, alternativu tradičních podnikových sítí za zlomek nákladů

Cloudflare-Magic-WAN

Společnost Cloudflare uvedla Magic WAN, alternativu tradičních podnikových sítí poskytující zákazníkům jednotné připojení a zabezpečení dat, zařízení, kanceláří, cloudových sítí apod. bez potřeby hardwarových boxů. Společně se službou Magic Firewall mohou organizace díky SaaS řešení Magic WAN zrychlit, zjednodušit a lépe zabezpečit své sítě za zlomek nákladů na tradiční MPLS architekturu.

Mnoho společností se stále spoléhá na tradiční bezpečnostní a síťová řešení zabudovaná do firemních infrastruktur. V situaci intenzivní práce na dálku je stále více pracovníků frustrováno pomalými VPN sítěmi a helpdesky jsou přetížené záplatováním mnoha systémů. Navíc, strategie IT bezpečnosti se mnohde nepřizpůsobila moderním trendům, které se spoléhají na kritické internetové aplikace, jež jsou však stále častějším cílem hackerských útoků.

„Firmy spotřebovávají významné zdroje na údržbu tradičních technologií konektivity jako MPLS,“ řekl Matthew Prince, zakladatel a CEO Cloudflare. „S Magic WAN nabízíme spolehlivé, rychlejší a výrazně cenově efektivnější řešení s integrovanou IT bezpečností. Moderní podnikové sítě si zaslouží moderní přístup k sítím a Magic WAN je jedním z nich.“

CloudflareMagic WAN, který je součástí sady Cloudflare One, bezpečně propojuje jakýkoliv zdroj provozu – data centra, kanceláře, zařízení, cloudové zdroje – s globální sítí Cloudflare a umožňuje zákazníkům konfigurovat veřejné a soukromá směrovací pravidla a přizpůsobit je dle potřeby v rámci jednoho SaaS řešení. Magic Firewall dovoluje podnikům definovat bezpečnostní síťová pravidla z jednoho centrálního dashboardu a ochránit všechny uživatele, kanceláře a data bez ohledu na lokalitu.

Cloudflare poskytuje zákazníkům tyto možnosti:

Propojit každou kancelář, data centrum a cloudovou infrastrukturu. Magic WAN eliminuje potřebu údržby konektivity a bezpečnostních řešení v kancelářích a vzdálených pracovištích v rámci jednotné cloudové sítě.
Chránit veškerý provoz z jednoho přehledného uživatelského rozhraní. Magic Firewall dovoluje zákazníkům centrálně spravovat bezpečnostní pravidla napříč celou sítí, na všech hraničních bodech, vše dostupné jako služba. Firewall poskytuje možnost přesného nastavení toho, která data jsou povolena uvnitř a mimo síť.
Bezpečná korporátní síť bez kompromisu na výkonnost. Cloudflare jedná jako koncepční hub, který je globální edge sítí. To znamená žádné páteřní propojení k centralizovaným zařízením a s tím spojená výkonnostně úzká místa.
Jakýkoliv hardware či poskytovatel. Cloudflare je nezávislý na jakémkoliv poskytovateli či hardwaru. Zákazníci mohou využít jakékoliv zařízení a současného partnera k propojení se službami Cloudflare a přenechat starosti na její globální síti.

Generated by Feedzy