Přeskočit na obsah

Cloudové karty, které snadno zajistí cloudovou správu pro systémy UPS

Společnost CyberPower představuje řadu cloudových karet Cloud Card Series, která umožňuje vzdálené monitorování a správu prostřednictvím zabezpečeného webového portálu nebo mobilní aplikace, a to snadným přidáním UPS systémů do správy PowerPanel Cloud.

Rozšiřující karty Remote Cloud Card Series nabízí kabelovou i bezdrátovou variantu (RCCARD100 resp. RWCCARD100), která se hodí do různých síťových prostředí.

UPS systémy se pak do cloudu přidávají jednoduše pomocí mobilní aplikace PowerPanel Cloud. Pro uživatele s kabelovou ethernetovou sítí je přidání konkrétní UPS ještě jednodušší, jelikož stačí naskenovat QR kód umístění přímo na kartě. V případě bezdrátové verze je potřeba v aplikaci vyplnit nastavení Wi-Fi a UPS je pak dostupná přes vzdálenou kontrolu.

Hardwarová instalace samotné karty je díky plug-and-play otázkou minuty. Uživatel ji jednoduše vsune do zadního připraveného slotu, i za plného provozu, zajistí šroubky a je hotovo. Snadná je i aktualizace firmwaru, a tak lze udržovat systém stále aktuální.

Ke kartě je navíc dodávána bezplatná 3letá licence pro připojené systémy UPS k používání cloudové služby PowerPanel.

Řada cloudových karet CyberPower pro vzdálený přístup je užitečný doplněk, který je pro uživatele hodnotnou investicí, aby si mohli vyzkoušet cloudové monitorování a správu systémů UPS.

Karty lze instalovat do všech UPS CyberPower produktových řad OR, OLS nebo PR.

Klíčové vlastnosti Remote Cloud Card Series:

Připojení RJ45/anténa (Wi-Fi – 802.11b/g/n)
PowerPanel App (zdarma na 3 roky)
PowerPanel Cloud (zdarma na 3 roky)
Správa UPS přes cloud
QR kód pro snadné nastavení (verze s RJ45)
Plug-and Play instalace
pasivní chlazení, tichý chod

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: CLOUD & BACKUP NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy