Přeskočit na obsah

Coinbase plánuje nákup kryptoburzy BtcTurk za 3,2 miliardy dolarů

Kryptoměnová burza Coinbase se sídlem v USA údajně plánuje nákup BtcTurk za 3,2 miliardy dolarů.

Podle tureckého technologického média Webrazzi, které citovalo zprávu společnosti Mergermarket, obě burzy vyjednaly cenu na základě tržního chování turecké liry a Bitcoinu (BTC) a dosáhly sumy zhruba 3,2 miliardy dolarů. Jedna nebo obě z těchto dvou firem již údajně podepsaly termínový list.

Potenciální akvizice by následovala po oznámení generálního ředitele Coinbase Briana Armstronga o plánech na expanzi do všech zemí, ve kterých může burza legálně působit. Cointelegraph v březnu oznámil, že Coinbase se připravuje na nákup 2TM, mateřské společnosti latinskoamerické burzovní makléřské firmy Mercado Bitcoin.

Coinbase také v současné době najímá regionálního ředitele pro své operace v Turecku. Podle nabídky práce patří k odpovědnosti ředitele urychlení „strategických partnerství“ burzy v zemi. Binance 14. dubna oznámila, že spustila centrum zákaznických služeb v Turecku ve snaze ukončit případy podvodů s kryptoměnami.

BtcTurk, která byla spuštěna v roce 2013, je jednou z největších a nejstarších krypto burz v Turecku, sdílí trh se svým konkurentem Paribu a dalšími. Podle údajů z CoinMarketCap má firma za 24 hodin objem obchodů něco málo pod 200 milionů dolarů.

Zdroj: cointelegraph.com

Zdroj: CRYPTO WORLD NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy