Přeskočit na obsah

Communication Summit 2022 zveřejnil téma konference a proběhne osobně

Minulé dva roky probíhal Communication Summit online, ale pro další ročník přišel čas setkat se zase konečně osobně! Společnost Blue Events plánuje toto velké setkání komunikačních profesionálů, opět v prostorách DOX+ 4. května 2022.

Communication Summit vznikl před 4 lety s cílem dát dohromady všechny komunikační profesionály, ať už pracují v oddělení marketingu nebo v PR. To dost dobře nejde bez osobního setkání, samozřejmě při splnění platných hygienických opatření. Řečníci budou prezentovat a diskutovat živě přímo v sále. Proběhnou také workshopy a závěrečný koktejl.

Jaké bude hlavní téma?
„Hlavně ať to dává smysl“.
Proč? Většina značek se potýká s tím, že jejich obsah lidé nevnímají jako relevantní. Spotřebitelé přitom chtějí nejen smysluplnou komunikaci, ale posuzují firmy podle toho, jestli mění svět k lepšímu. Zároveň manažeři komunikace a PR mají ve firmách stále více na starosti CSR a udržitelnost.

Jste připraveni škrtnout z komunikace nesmysly? ZDE je k dispozici registrace za zvýhodněnou cenu Very Early Birds.

Ze studie „Meaningful Brands“ skupiny Havas vyplývá, že až 77 % značek by mohlo zaniknout a nikomu by nechyběly. Jak se stát smysluplnou značkou? Kdy a jak je dobré komunikovat „smysl“? Jak to může značkám pomoci a čeho se přitom vyvarovat? To všechno budeme řešit na Communication Summitu s domácími i zahraničními experty.

Součástí programu, který právě vzniká, budou jak strategické přístupy k tématu smysluplných značek, tak konkrétní případové studie z domova i zahraničí, nebo velký výzkum o tom, jak smysluplněji mohou dnes spolupracovat klienti a komunikační agentury.

Další informace o akci naleznete na webu konference.

Zdroj: EVENT WORLD NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Generated by Feedzy