Přeskočit na obsah

Creative Assembly otevírá již třetí studio

Vývojáři populární série Total War otevírají třetí vývojářské studio a připravují se na nadcházející projekty.

Vývojáři z Creative Assembly otevírá již třetí vývojářské studio

Creative Assembly, společnost specializující se na vývoj her Total War a Alien: Isolation, nedávno oznámila vytvoření nového studia v Newcastle. Tento nový tým bude třetím studiem Creative Assembly a bude se nacházet vedle již existujících lokalit v Sussexu ve Velké Británii a Sofii v Bulharsku. Nové studio bude pojmenováno Creative Assembly North nebo zkráceně CA North a bude mít flexibilní tým pracující na neohlášeném projektu spolu s hlavním studiem CA v Sussexu.

Za vedení studia v Newcastlu bude zodpovědná Giselle Stewart, zkušená průmyslová veteránka, která dříve vedla Ubisoft’s Reflections, tým za vývoj série Driver, The Crew a Grow Home/Grow Up.

Je velmi vzrušující začít nové vývojářské studio od nuly s podporou a znalostmi jednoho z nejstarších a největších studií ve Spojeném království. Podporujeme flexibilitu, rychlou iteraci a tvorbu a zároveň podporujeme spolupráci napříč lokalitami,“ uvedla Stewart v prohlášení.

Creative Assembly plánuje rozšířit svůj tým o dalších zhruba 100 vývojářů, kteří budou pracovat jak v kreativních, tak v technických rolích, včetně práce na novém a neohlášeném projektu. Společnost říká, že projekt je v rané fázi prototypování, což zahrnuje rychlý a iterativní vývoj.

Obrázek: unsplash.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy