Přeskočit na obsah

Cyberpunk 2077 se dočká pokračování

Přestože je očekávání fanoušků Cyberpunk 2077 zaměřeno na nadcházející DLC Phantom Liberty, zdá se, že vývojové studio už naznačuje své záměry pro budoucí pokračování hry.

Pokračování Cyberpunk 2077

Informace od španělského herního portálu Vandal uvádějí, že polské herní studio CD Projekt potvrdilo, že nově oznámený Project Orion má být pokračováním oblíbené hry Cyberpunk 2077. Z dostupných zpráv vyplývá, že vývoj dalšího pokračování by mohl započít již příští rok, přičemž současným prioritám vývojářů vévodí dokončení vytouženého příběhového rozšíření Phantom Liberty. CD Projekt uvádí:

„Předpokládáme, že pracovní provoz studia se rozjede na začátku roku 2024, nicméně už nyní jsou naším účetnictvím evidovány náklady spojené s Projektem Orion…“

Project Orion má být realizován ve studiu v USA, které by mohlo zaměstnávat až 500 vývojářů. Na projektu se však budou podílet také polští vývojáři.

Cyberpunk 2077 byl uveden na trh v prosinci 2020, ačkoli první oznámení o hře bylo vydáno už v roce 2012. Pokud by vývojáři měli skutečně začít pracovat na pokračování hry příští rok, mohli bychom při zachování stejného časového plánu očekávat první hlavní oznámení nejdříve v roce 2030.

Obrázek: cyberpunk.net

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS