Přeskočit na obsah

Designová sluchátka ve stylu Star Wars aneb Trust GXT 323W Carus PS5

Trust GXT 323W Carus PS5 headset

Tak tady máme opět headset, který je podle nás ideální v tandemu s mikrofonem TRUST FYRU, který je taktéž vyroben jako příslušenství s certifikací pro PlayStation 5. Zde se doplňují jak bílou barvou, tak elegantním, ale zároveň funkčním designem.

Ale pojďme na detaily toho, co má headset CARUS ve své výbavě.

Základní informace zní, jsou to herní drátová sluchátka s mikrofonem, pevným hlavovým obloukem přes hlavu, mušle sluchátek mají uzavřenou konstrukci a připojíte je přes 3,5 mm jack. Jejich frekvenční rozsah je 20 Hz-20000 Hz, impedance 32 Ohm, velikost měničů je 50 mm a kabel má délku 1,2 metru.

GXT 323W Carus Gaming Headset for PS5

Pohodlná sluchátka s měkčenými náušníky Trust Carus pro PS5

Trust GXT 323W Carus jsou robustní, ale přesto velmi komfortní herní sluchátka s pohodlnými náušníky a nastavitelným hlavovým mostem. Díky flexibilnímu mikrofonu a silným basům jsou sluchátka Trust GXT 323W Carus ideální zejména pro herní konzole PS5, ale díky 3,5 mm jacku je můžete použít v podstatě k jakémukoliv zařízení, které tento konektor podporuje. V jednoduchosti je síla, takže ovladač hlasitosti naleznete na levé mušli. Přemýšleli jsme proč na levé, ale to rychle pochopíte, až budete potřebovat zvýšit nebo snížit hlasitost ve hře a aktivně budete používat myš v pravé ruce. Chvíli jsem si na to sice zvykal, ale během pár minut už mi to přišlo jako fakt funkční řešení. Sluchátka jsou velmi pevná a i ten hlavový most vydrží díky kombinaci plastu a kovu i hrubější zacházení. Trochu nás mrzí, že jim musíme strhnout pár bodů za délku toho kabelu. Ten by si zasloužil prodloužit minimálně o metr.

Trust GXT 323W Carus Gaming Headset for PS5Klíčové vlastnosti herních sluchátek Trust GXT 323W Carus

  • Bílá sluchátka Trust Carus mají pohodlné náušníky ideální i pro dlouhé a intenzivní hraní
  • Nastavitelná hlavový most a flexibilní mikrofon.
  • Ovládání hlasitosti a mikrofonu najdete přímo na levé mušli sluchátka.
  • Trust GXT 323W Carus mají zvuk s hlubokými basy
  • Jednoduše je připojíte k herní konzoli pomocí 1,2 m dlouhého pleteného kabelu
  • Designové provedení v bílé barvě

Zachovejte vždy chladnou hlavu

Trust logoPodívejte se klidně na herní situaci, poslechněte si, co říkají vaši spoluhráči a přijměte rozhodnutí, která povedou přímo k vítězství. Se sluchátky Trust GXT 323W Carus budete perfektně slyšet to, co je pro vás důležité a díky kvalitnímu mikrofonu vaši spoluhráči stejně dobře uslyší i vás. Velké náušníky potažené měkkým polstrováním dokonale izolují okolní hluk a poskytnou vám maximální pohodlí i při delším hraní.

Plusy:

– sluchátka hrají dobře a ve své cenové kategorii do 1000 korun je to opravdu lákavá koupě
– prostorné basy
– ovládání hlasitosti přímo na mušli je velmi jednoduché a funkční
– efektní PS5 design
– skvěle se hodí na hráčský stůl společně s FYRU mikrofonem.

Mínusy:

– krátký 1,5 metrový kabel

Konečný verdikt zní:

Sluchátka jsou ve své kategorii opravdu velmi výhodná koupě. Mají povedený design a celkově hrají ve své cenové kategorii opravdu skvěle. Klidně jsem si je pustil i pro muziku, kterou poslouchám standardně přes reprobedny z mobilního telefonu a zvukový projev, byl skvělý. Po delším testování v redakci vám řekneme více.

Petr Smolník

gaming GXT 323W Carus Gaming Headset for PS5

Zdroj: KANKRY

Generated by Feedzy