Přeskočit na obsah

Do partizánského boje ve Far Cry 6 se vydáme už v říjnu

Ubisoft předvedl první herní záběry, z připravované hry Far Cry 6 a také prozradil, že na karibský ostrov Yara se vydáme už letos v říjnu.

Ubisoft představil nový gameplay trailer na Far Cry 6 a ukazuje v něm pořádnou porci nových informací o chystané karibské akci. Můžete se v něm těšit na spoustu zbraní, pejska Choriza a taky datum vydání.

Postava, za kterou si zahrajeme se jmenuje Dani Rojas a je pouze na hráči, zda se pod tímto jménem skrývá žena, či muž. Volbu nechají vývojáři na nás. Jedná se o bývalého vojáka z Yary, který původně neměl zájem o účast na revoluci a raději uprchne ze své země. Vyhnout se revoluci, se mu však nepodaří. Když se stane svědkem hrůzovlády vůdce Antona Castilla a na vlastní oči, tak spatří jak pevnou a nelítostnou rukou Castilla vládne, nemůže zůstat stát bokem. Po nepříjemném probuzení se rozhodne, že je potřeba změna a revoluce je nevyhnutelná. Povede tak skupinu partyzánů, aby zahájili boj proti režimu a podpořili hlasy, které by měly být slyšet. Na tuto práci nebudeme sami a na naši stranu se přidají obchodníci na černém trhu, bývalí spolubojovníci a setkáme se i s mentorem a vynálezcem Juanem Cortezem.

Už teď se jsme se mohli blíže podívat na zoubek zbraním, se kterými půjdeme vstříc revoluci a vybojujeme svou svobodu. Spousta z těchto zbraní je pouze seskládána ze součástek, se kterými bychom se běžně setkali doma. Třeba malé kulomety jsou sestaveny z motorkových motorů, avšak nejzajímavější je zbraň, se kterou můžete střílet CDčka. A na nich nic jiného, než slavnou Macarenu od Los Del Rio z roku 1993. Za mě jsou však největšími lákadly dva malí zvířecí společníci, kdy jedním z nich je malý pejsek na vozíčku, jehož jméno je Chorizo a druhý, z druhu, který bych rozhodně jako mazlíčka neoznačila a možná ani ne tak malý, jak uvádím, aligátor. Ano, čtete dobře, aligátor v cool módní bundě.

Far Cry 6 vychází 6.října na Xbox Series X/S, Xbox One, Playstation 5, Playstation 4 a o den později i na PC.

Wanda Vardanová

Obrázek: Xbox.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy