Přeskočit na obsah

Do vedení společnosti ŠKODA AUTO DigiLab nastoupil Tillmann Stauske

Tillmann Stauske je ve společnosti ŠKODA AUTO vedoucím oddělení Customer Journey Strategy. Od 1. května současně působí vedle Ivy Benešové a Jaroslava Pelanta jako rovnoprávný člen vedení ŠKODA AUTO DigiLab. Vystřídá tak Jarmilu Plachou, která toto digitální inovační centrum vybudovala a od března 2017 stála v jeho čele. Stauske se zaměří na vývoj digitálních služeb pro firemní i koncové zákazníky.

Tillmann Stauske založil na začátku své profesní dráhy v roce 1993 reklamní agenturu a jako jednatel ji řídil až do roku 2010. Následně přešel do společnosti Volkswagen AG, v níž působil na různých vedoucích pozicích. Byl vedoucím útvaru zajišťujícího prezentaci značky Volkswagen na mezinárodních autosalonech, v roce 2016 převzal řízení oddělení Marketing a inovace nových služeb mobility, od roku 2017 měl v čele útvaru zaměřeného na uživatelskou zkušenost a nové strategie prodeje odpovědnost za vývoj nových obchodních modelů. Od června 2021 odpovídá Tillmann Stauske ve společnosti ŠKODA AUTO jako vedoucí oddělení Customer Journey Strategy mimo jiné za oblast inovací a vyhledávání nových příležitostí. Tento post bude zastávat i nadále. ŠKODA AUTO DigiLab má ve vedení tři rovnoprávné členy, kterými jsou od září 2021 také Iva Benešová a Jaroslav Pelant.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS

Revoluce v benefitech se nekoná

[[{“value”:” I navzdory obavám z dopadu vládního konsolidačního balíčku na oblast zaměstnaneckých benefitů k žádnému kritickému scénáři nedošlo a očekávané plošné snižování benefitů se nekonalo.

Číst dále »