Přeskočit na obsah

Dubnové herní menu

Duben předznamenává tradičně herně slabé léto, během kterého se příliš velké množství herních pecek nevydává. I přesto se najde alespoň pár titulů, které za naši pozornost stojí. Pojďme mrknout na ty, které patří k tomu zajímavějšího z dubnové nabídky.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga | 5. dubna | PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Lego si již tradičně dělá legraci ze všeho, co jen se dá v moderní popkultuře najít a slavné filmové ságy nejsou výjimkou. Právě Star Wars si berou tvůrci LEGO her na paškál již pořádně dlouho a za tu dobu se výkon konzolí a počítačů natolik posunul, že si hry LEGO Star Wars vysloužili předělávku kompletní ságy všech devíti dílů her, které jsou tvořené podle filmů. Na první pohled jde o záležitost pro ty nejmenší, ale rozhodně to není jenom pro ně. Naopak i dospělí a znalci série Star Wars si zde najdou hodně svého.

Hearthstone: Voyage to the Sunken City | 12. dubna | PC, Android, iOS

Karetní hra Hearthstone ještě stále žije a chystá další rozšíření. Tentokráte nás čeká výlet do zatopeného města, ve kterém však rozhodně nemá cenu čekat nějakou civilizaci jako v Bioshocku. Spíše zástupy různých monster a tvorů přizpůsobených životu pod vodou. V expanzi najdeme celkem 135 nových karet, nový tip minounů, kterým budou Nagy a také novou mechaniku Dredge.

Road 96 | 14. dubna | PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Pokud k vašim oblíbeným hrám patří zajímavé adventury, ve kterých se lze posouvat příběhem rozmanitými způsoby. Na celé vaší cestě vás bude doprovázet také vymazlený soundtrack, který patří mezi velmi oblíbené mezi fanoušky. Nyní se hra po svém debutu na PC podívá také na herní mašinky od Microsoftu a Sony a to na starou i současnou generaci.

Polda 7 | PC

No a na závěr si přidáme taky jednu adventurku z českých rukou. Kultovní záležitost Polda totiž chystá svůj sedmý díl, který populárního detektiva Pankráce zavede do světa plného celebrit a také narážek na české i světové dění. Narazíte tak i na postavičky inspirované slavnými herci, či politiky. Nebude chybět ani legendární dabér Pankráce, Luděk Sobota a Polda 7 by tak měl mít všechny věci, díky kterým si ho fanoušci zamilovali.

 

Obrázek: n4enews.in

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS