Přeskočit na obsah

Dušan Drábek posiluje oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí společnosti Savills

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastoupil s okamžitou platností Dušan Drábek na pozici associate director v rámci oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí a bude pracovat po boku Chrise LaRue, vedoucího tohoto oddělení.

Dušan přichází do Savills ze společnosti BNP Paribas Real Estate, kde působil jako vedoucí oddělení průmyslových a logistických nemovitostí pro Českou republiku a Slovensko. Zastupoval klienty napříč různými průmyslovými odvětvími, včetně e-commerce, automobilového průmyslu a FMCG, a pomáhal jim s výběrem nových lokalit. Dříve pracoval více než 13 let na různých pozicích v logistické společnosti DB Schenker, nejprve v České republice a poté v rakouské centrále jako Senior Business Development Manager, Automotive & Consumer CL/SCM pro jihovýchodní Evropu.

V Savills se Dušan zaměří především na podporu a plnění požadavků klientů v oblasti logistiky v České republice a na Slovensku.

Chris LaRue, vedoucí oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí, Savills ČR a SR, říká: „Jsme nadšeni, že se Dušan připojil k našemu týmu. Vynikající výsledky, kterých během své kariéry dosáhl, svědčí o jeho znalosti průmyslového trhu. Navíc věříme, že jeho bohaté zkušenosti v oblasti logistiky a dodavatelských řetězců budou velkou přidanou hodnotou pro nabídku našich služeb a přínosem pro naše klienty.“

„Je mi ctí připojit se ke společnosti Savills, která je jedním z předních světových poradců v oblasti komerčních nemovitostí, a těším se, že budu moci přispět k působivému příběhu růstu této společnosti na českém a slovenském trhu,” dodává Dušan Drábek.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS