Přeskočit na obsah

Dvouúrovňový stojan pro notebook SureFire Portus X1

Stojan pro herní notebook SureFire Portus X1 zajistí, že vše máte přesně tam, kde potřebujete, a vy se můžete zcela ponořit do hraní vaší oblíbené hry. Stojan nabízí 9 nastavitelných pozorovacích úhlů, 2 úrovně výšky, 2 držáky telefonu, skládací nohy a RGB podsvícení.

Hraní v pohodlí

Díky možnosti nastavení až 9 pozorovacích úhlů můžete polohu svého notebooku, Macu nebo tabletu snadno přizpůsobit, a zpříjemnit si tak dlouhé hodiny hraní. Skládací nohy vám umožní podložku zvednout na jednu ze dvou úrovní výšky tak, abyste měli displej přímo před očima, a současně nabídnou dostatek prostoru pro klávesnici a myš. Už se nemusíte hrbit, mít bolavý krk, záda, ramena nebo si namáhat oči – můžete jen hrát, obklopeni ergonomickým pohodlím.

RGB

Připojte Portus X1 k USB portu a získáte možnost použití 6 různých režimů LED podsvícení, což je spousta možností pro nastavení dokonalé atmosféry. Režimy RGB podsvícení jsou Wave, RGB Spectrum a Pulse v barvách duhy, Blink (modrá), Fully Lit (zelená) a Render (fialová/zelená). Podsvícení lze samozřejmě také vypnout.

Větrací otvory stojanu pomáhají snižovat provozní teplotu zlepšeným prouděním vzduchu, a chrání tak váš notebook před přehřátím, které by mohlo negativně ovlivnit jeho výkon.

Pevný a stabilní

SureFire Portus X1 je vyroben z vysoce kvalitních ABS plastů a kovu a umožňuje použití notebooků o hmotnosti až 10 kg a velikosti od 10 do 17,3 palců (např. MacBook, MacBook Air/Pro, Google Pixelbook, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Dell XPS, HP ASUS, Lenovo, Acer, Chromebook, Tablet nebo iPad). Váš notebook, Mac nebo tablet bude na svém místě zajištěn horním držákem a protiskluzovou gumovou podložkou, takže se ani nepohne. A dva zadní držáky mobilních telefonů umožňují snadný přístup k veškerým komunikacím.

Stojan se napájí kabelem, který je součástí balení, a váží něco málo přes kilo.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy