Přeskočit na obsah

Eaton uvádí další sérii populárních školení Eaton Online Tour 2022

Společnost Eaton odstartovala novou sérii odborných školení formou populárních živých webcastů. Letošní ročník Eaton Online Tour naváže na předešlá školení a nabídne účastníkům odbornější témata. Celkem dvanáct školení proběhne v termínech od 11. ledna do 14. června 2022. Živé webcasty, které můžete sledovat z pohodlí domova nebo kanceláře, budou probíhat vždy od 13 hodin. Všechna školení jsou zcela zdarma a bez registrace, stačí se v daný čas připojit.

Interaktivní odborně-technická školení jsou určena pro konstruktéry, projektanty a elektrikáře, kteří v jejich rámci poznají novinky z produktového portfolia společnosti Eaton. Účastníci budou mít možnost získat hlubší odborné vědomosti o technických vlastnostech, zapojení, konfiguracích a aplikacích systémů a produktů společnosti Eaton. „Loňský rok nám ukázal, že obliba našich webcastů roste a že jsou vyžadovanou formou dalšího vzdělávání odborníků. V roce 2021 se našich školení zúčastnilo více než 5000,“ řekl Ing. Lukáš Matějíček, Manažer marketingu pro ČR a SROV. „Letos jsme kromě technických témat z rodiny produktů Eaton zahrnuli i odbornou přednášku, která se bude věnovat normám a legislativě a kterou povede přední odborník na tuto tematiku Ing. Karel Dvořáček,“ dodává Ing. Lukáš Matějíček.

Červnová přednáška nezávislého odborníka Ing. Karla Dvořáčka, který je předsedou “Technické normalizační komise” (TNK) č. 22 pro elektrotechniku, bude určitě jedním z nejočekávanějších bodů programu. Zaměří se na dotazy účastníků, které se týkající norem a dalších témat, kterými se zabývá v rámci svého působení v Česká komoře autorizovaných inženýrů a techniků. Další odborná témata, která povedou produktoví specialisté společnosti Eaton, budou zahrnovat přehled PLC a dotykových panelů, typově ověřené rozváděče xEnergy Light do 1600 A, monitoring a ovládání autonomních svítidel pomocí CG Line+, pojistky a pojistkové systémy Bussmann, přístroje se svorkami Push-in – spouštěče, stykače a další nabídka přístrojů, centrální bateriový systém DualGuard-S pro nouzové osvětlení, nová nabídka přístrojů rozšiřujících možnosti programovatelného relé easyE4, záložní zdroje UPS, signalizační a protipožární jednotky a nová řada frekvenčních měničů DM1.

Po odvysílání budou mít účastníci k dispozici materiály ke stažení k danému tématu, archiv odvysílaných školení, možnost kontaktovat obchodního zástupce s dotazy na danou problematiku a podporu ze strany společnosti Eaton, která je připravená poradit s dotazy.

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy