Search
Close this search box.

Efektivní nemocnice 2023 – Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic

Dovolujeme si vás pozvat na 18. ročník odborné konference „Efektivní nemocnice 2023 – Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic“, která se uskuteční ve dnech 28. – 29.11.2023 v hotelu Clarion Congress v Praze – Vysočanech. Prosíme Vás o zarezervování Vašeho času v tyto dny.

REGISTRACE: Registrovat se můžete již nyní prostřednictvím registračního formuláře

HLAVNÍMI TÉMATY ODBORNÉ KONFERENCE JSOU:

Jaká je skutečná potřeba obyvatelstva na české zdravotnictví x jaká je jeho potenciální kapacita?
Bude zapotřebí v budoucnu změnit síť nemocnic a specializace (restrukturalizace nemocnic s akutní lůžkovou péčí, budoucnost ambulancí s primární péčí v nemocnicích)?
Jaké jsou plány na zajištění personální stability českého zdravotnictví (nedostatek personálu, pohotovostní služby, digitalizace zdravotní péče)?
Měla by se změnit úloha zdravotních pojišťoven?
Mají zdravotní pojišťovny optimálně nastavené preventivní programy?
Zrychluje se zavádění nových léků a modernější léčby v České republice?
Jaké je optimální nastavení spolupráce ministerstva, zdravotních pojišťoven, pacientských organizací a poskytovatelů?

AKTUÁLNÍ PROGRAM: Informace o přednášejících, poskytnutých záštitách a také aktuální program odborné konference naleznete zde.

Tato akce je primárně zaměřena na 147 nemocnic s akutními lůžky (fakultní, krajské a městské, soukromé řetězce). Mezi účastníky jsou zřizovatelé, ředitelé a řídící pracovníci zdravotních pojišťoven a nemocnic, představitelé krajů a krajských úřadů a dodavatelé do nemocnic (v roce 2022 se osobně odborné konference zúčastnilo více než 1000 osob).

Zdroj: B2B NETWORK NEWS