Přeskočit na obsah

Ergonomické herní křeslo Genesis Astat 700

herní křeslo Genesis Astat 700

Milujete dlouhé herní seance, ale vždy vás při nich bolí záda nebo krční páteř? Často je to způsobeno nedostatečným nastavením a profilací židle, která nemá nic společného se správným držením těla před počítačem. S ohledem na pohodlí, zdraví a očekávání nejnáročnějších hráčů je tu křeslo, které v sobě spojuje vše – nastavení, ochranu jednotlivých úseků páteře a odvětrávání. Seznamte se s ergonomickým křeslem Genesis ASTAT 700.

Inovativní design s 8 žebry

herní křeslo Genesis Astat 700Správné profilování židle je nejdůležitějším aspektem, který přímo ovlivňuje vaše zdraví. Stejně jako je páteř oporou pro celé vaše tělo, židle Astat 700 poskytuje vnější oporu a ulevuje vašim zádům v každém úseku páteře. To je možné díky konstrukci ExoBase s 8 žebry, která věrně odráží, jak by měla být vaše páteř uspořádána v bederní části. Tento prvek lze nastavit až do 3 poloh. Díky tomu se vyhnete bolestem zad v nejzranitelnějších partiích. Můžete si být jisti, že absence bolesti pozitivně ovlivní vaši koncentraci, což se s vysokou pravděpodobností promítne do lepších výsledků dosahovaných při hře.

Hloubka sedadla už není problém

Když už mluvíme o plném nastavení, v Genesis nezapomněli ani na sedadlo. Jen málokteré sedadlo se může pochlubit nastavením hloubky. Tato funkce je užitečná jak pro nízké, tak pro vysoké osoby, protože přímo ovlivňuje pohodlí opěradla a uvolnění svalů.

Nastavte si, co potřebujete

Chcete si odpočinout po dlouhé hře? Se sedadlem Astat 700 to zvládnete během několika sekund. Změňte úhel sklonu opěradla a to se zafixuje ve vámi zvolené poloze. Je to jednoduché.

Věděli jste, že mnoho úrazů páteře souvisí s krční páteří? Většina bolestí je způsobena dlouhodobým, nadměrným ohýbáním a nesprávným předklonem. Opěrka hlavy židle Astat 700 vám umožní nastavit úhel sklonu a výšku tak, abyste se navždy zbavili sálavé bolesti, která by vám mohla překážet.

3D opěrky rukou můžete snadno nastavit – výšku, prodloužení a dokonce i směr polohy. Jejich měkká povrchová úprava poskytuje skvělé pohodlí.

Bolest, která hráče provází, vyplývá především z univerzální povahy židlí. Každý z nás je jiný, a klíčem k úspěchu je křeslo s prvky, které lze přizpůsobit individuálním potřebám hráče. Křeslo Astat 700 se díky nastavitelným prvkům přizpůsobí Vaší poloze před počítačem, ale především – Vašemu vlastnímu držení těla. Naklápějte, spouštějte a vytvářejte si individuální, jedinečné nastavení. Udělejte si z hraní opravdovou relaxaci.

herní křeslo Genesis Astat 700 polohy

Pohodlí bez ohledu na teplotu

Už vás nebaví kožené potahy a hledáte křeslo, které vám poskytne plnohodnotné odvětrávání? Opěradlo a opěrka hlavy křesla jsou vyrobeny ze síťovaného, prodyšného materiálu PureFlowPLUS. Ten se nejen snadno čistí, ale je tak odolný a pružný, že z něj bylo vyrobeno i celé sedadlo. Neobsahuje žádnou pěnu, která by se časem mohla zmačkat a ovlivnit vaše držení těla. Zapomeňte na to, že se židle příliš zahřívá, a soustřeďte se na to, co je opravdu důležité.

Odolnost

Pokud hledáte křeslo, které vám vydrží mnoho let, je pro tuto roli ideální křeslo Genesis Astat 700. Zatímco tento model je v celém svém rozsahu vyroben z vysoce kvalitních materiálů, zvláštní pozornost je věnována také základně křesla. Je pětiramenná, celohliníková a díky jejímu jedinečnému designu si model Genesis Astat 700 nespletete s typickou kancelářskou židlí. Odolné prvky vám navíc dávají záruku, že židle bude plně stabilní i po mnoha letech používání.

Kolečka CareGlide

Genesis logo newPokud se budete chtít s židlí pohybovat, můžete to snadno udělat díky 60mm kolečkům CareGlide pokrytými speciální vrstvou, která zabraňuje poškrábání země a zajišťuje hladký pohyb po jakémkoli povrchu.

Design, který si zamilujete

Chcete sladit křeslo Genesis Astat 700 se svým herním prostorem? Díky jeho výraznému hernímu designu ho snadno umístíte kamkoli budete chtít. Tento model je k dispozici ve dvou barvách. Vyberte si mezi černou a černo-červenou a vytvořte si místo s jedinečnou atmosférou.

Generated by Feedzy