Přeskočit na obsah

Ethereum 2.0 depozit kontrakt dosahuje hodnoty 20 miliard USD v ETH

Ethereum 2.0, tolik očekávaný upgrade sítě Ethereum, získal obrovskou podporu ETH komunity od oficiálního spuštění Beacon Chain v prosinci 2020. Etherscan.com, průzkumník bloků a analytická platforma pro Ethereum, nedávno zdůraznil, že celková hodnota vsazeného ETH podle depozitní smlouvy ETH 2.0 překročila hranici 20 miliard dolarů.

Vkladová smlouva Ethereum 2.0 má nyní hodnotu 6,59 milionu ETH, což je nejvyšší úroveň v historii. Během prvního týdne v červenci 2021 překročila vkladová smlouva ETH 2.0 poprvé 6 milionů coinů. Vzhledem k nejnovějšímu skoku v ceně ETH se celková hodnota vsazených mincí výrazně zvýšila.

Pokud jde o cenu, druhá největší kryptoměna na světě zaznamenala v posledních dvou týdnech prudký nárůst. ETH dosáhla 8. srpna poprvé od 19. května 2021 maxima přibližně 3 200 USD. V současné době se Ethereum obchoduje blízko 3 000 USD s tržní kapitalizací více než 340 miliard USD. Dominance ETH na kryptotrhu se v současné době pohybuje kolem 19,5%.

Ethereum Hard Fork

Síť ETH zrychlila cestu k upgradu pomocí londýnského hard forku, který se konal minulý týden. Vitalik Buterin, spoluzakladatel společnosti Ethereum, označil nedávný hard fork za důležitý krok při vytváření energeticky účinného ekosystému.

„Hard fork je největší upgrade sítě Ethereum od roku 2015 a má významné důsledky pro náklady na poplatky na blockchainu-takzvané„ poplatky za plyn“. Podle zakladatele Buterina to má důsledky pro energetickou účinnost ETH. Buterin v rozhovoru pro Bloomberg News v Singapuru řekl, že EIP-1559 by mohl snížit emise způsobené sítí o 99%.

Zdroj: financemagnates.com

Zdroj: CRYPTO WORLD NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS