Přeskočit na obsah

Flint: Treasure of Oblivion přináší pirátské dobrodružství ve formě taktické RPG

Microids a Savage Level odhalují Flint: Treasure of Oblivion, taktickou RPG odehrávající se v pirátském světě, která kombinuje historickou autenticitu s fantazií.

Nová pirátská akce

Flint: Treasure of Oblivion, nová taktická RPG hra z dílny vývojářského studia Savage Level a vydavatele Microids, se odehrává v exotickém pirátském světě. Hra, inspirovaná slavným příběhem o pirátech z románu „Poklad na Ostrově“, vás zavede do doby kapitána Flinta a jeho posádky na cestě za legendárním pokladem.

Herní mechanismus je založen na tahových bojích, které přirovnávají k náročnosti plavby v bouři, kde správný výběr posádky rozhoduje o úspěchu mise. Každý člen posádky má unikátní schopnosti a hráči musí strategicky kombinovat karty a kostky pro aktivaci dovedností a ovlivnění průběhu boje. Příběh hry je vyprávěn v komiksovém stylu s mluvkovými bublinami, čímž vytváří živou a poutavou atmosféru.

Flint: Treasure of Oblivion nabídne bohatý svět plný různorodých prostředí od francouzského Saint-Malo po středoamerické džungle, vše vytvořené v Unreal Engine 5. Hra má dorazit koncem roku na PC a konzole Xbox Series X/S a PlayStation 5.

Obrázek: playstation.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS