Přeskočit na obsah

Future Forces Forum 2022

Ve dnech 19. až 21. října 2022 proběhne v Praze v rámci akcí Future Forces Forum (FFF) tradiční setkání mezinárodní komunity z oblasti obrany a bezpečnosti. Na realizaci projektu se podílí řada českých i mezinárodních institucí a organizací, včetně NATO a Evropské obranné agentury (EDA). V říjnovém termínu se na PVA EXPO PRAHA uskuteční mezinárodní zbrojní veletrh s více než 200 vystavovateli, souběžně s řadou odborných konferencí, panelů, workshopů a oficiálních zasedání pracovních skupin NATO. Programu se zúčastní okolo 7 tisíc delegátů z řad odborné veřejnosti, uživatelů, státní správy, průmyslu či vědeckovýzkumné sféry, včetně významných oficiálních delegací z ozbrojených sil a bezpečnostních složek z více než 60 zemí.

Letošní ročník bude zaměřen mimo jiné na využívání nových přelomových technologií (Emerging & Disruptive Technologies), modernizaci ozbrojených sil AČR a připravenost na konvenční i nekonvenční hrozby. Mezi tradiční témata FFF patří dále rozvoj civilně vojenské spolupráce; interoperabilita; boj proti terorismu; ochrana kritické infrastruktury; ochrana, vybavení, výzbroj a výcvik ozbrojených a bezpečnostních sil; rozvoj pozemních a vzdušných sil; CBRN; vojenské a krizové zdravotnictví; využívání bezpilotních, autonomních a robotických prostředků; kybernetická obrana a bezpečnost; či modelování a simulace.

Účast na výstavě Future Forces Exhibition a v odborných panelech Future Forces Forum je pro návštěvníky a posluchače na základě online registrace zdarma.

Více informací naleznete na www.future-forces-forum.org či www.NATOexhibition.org

Zdroj: IT SECURITY NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy