Přeskočit na obsah

Generálním ředitelem Krajské zdravotní, a.s., se stal MUDr. Petr Malý, MBA

Krajskou zdravotní, a.s. (KZ), která pro Ústecký kraj spravuje nemocnice v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě, Chomutově a Litoměřicích, povede z pozice generálního ředitele MUDr. Petr Malý, MBA. Na základě doporučení výběrové komise o tom rozhodlo představenstvo společnosti.

Doktor Malý Krajskou zdravotní dočasně vedl od začátku března. „Jeho hlavním úkolem nyní bude stabilizace atmosféry ve společnosti, dořešení covidové pandemie spolu s očkováním a postupný návrat k běžnému provozu našich nemocnic. Po generálním řediteli budeme také požadovat, aby se plně věnoval problematice investic v rámci společnosti a problematice Evropských fondů,“ uvedl předseda představenstva KZ Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch.

MUDr. Petr Malý, MBA, je absolventem Lékařské fakulty Univerzity Karlovy a jeho odbornou specializací je chirurgie. Doposud vedl Lužickou nemocnici v Rumburku. V minulosti stál v čele Thomayerovy nemocnice v Praze, působil také ve vedení Středomoravské nemocniční, a.s., byl ředitelem zdravotní pojišťovny Média.

Zdroj: kzcr.eu

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS

Generated by Feedzy