Přeskočit na obsah

Gran Turismo 7 se konečně předvádí v plné kráse

Po fanoušcích motorismu na PC a Xboxu se mohou těšit na vymazlené závody také hráči na konzolích od Sony.

Nová Forza je za rohem a odpověď pro Playstation nezůstává daleko. Konkurenční titul Gran Turismo se svým sedmým dílem se na Playstation Showcase konečně předvedl pořádným trailerem a představil nám alespoň pár detailů, kterých se můžeme chytit.

Vývojáři slibují nově nadesignovaný systém kampně, zlepšené možnosti úprav, které vám umožní doladit na svém autě i ty nejmenší detaily a každé vaše rozhodnutí může mít zásadní vliv na chování vozu. V neposlední řadě potom nezapomínejme také na propracovaný foto režim, se kterým budete moci zachycovat nádherné snímky vašich oblíbených vozů ve 43 zemích světa na více než dvou a půl tisících lokací. Comebacku se také dočkají například tratě Trial Mountain nebo High-Speed Ring. Podobně jako v případě konkurence se také snaží vývojáři o autentický zážitek z počasí, který má umocnit systém, u kterého se pracovalo s daty z meteorologických sledování. Co ovšem některé hráče možná nepotěší je, že hraní kampaně bude vyžadovat připojení k internetu.

Nové Gran Turismo vypadá velmi slušně a změny, ktré má přinést znějí slibně. Zda nás ale potěší tak, jak slibují, se dozvíme až příští rok v březnu, kdy hra vyjde na PS4 a PS5.

Martin Havel

Obrázek: playstation.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy