Přeskočit na obsah

GreedFall 2 – The Dying World oficiálně oznámen

Vydavatel Nacon před nedávnem oznámil pokračování nesoucí název GreedFall 2: The Dying World, který k nám dorazí někdy v roce 2024. Co vše víme?

GreedFall 2 oficiálně oznámen

Francouzský herní vydavatel Nacon před nedávnem oznámil pokračování populárního GreedFall. Studio uvádí, že nový díl má být prequelem původní hry. Děj se má odehrávat tři roky před událostmi z jedničky. Hráči se podle vydavatele mohou těšit na rozmanité prostředí, bohaté RPG prvky, nové frakce, postavy a nezapomenutelná dobrodružství.

Generální ředitel vydavatelství Nacon, Alain Falc, v oficiálním prohlášení sdělil:

“Jsme velmi nadšeni, že můžeme všem odhalit GreedFall 2, novou hru od Spiders. Mnoho fanoušků po celém světě prosilo o pokračování a my jsem potěšeni, že můžeme vydat tuto novou hru, kterou si fanoušci jistě zamilují. Doufáme také, že oslobí nové hráče a všechny fanoušky RPG her, skvělých příběhů, akce a fantasy.”

Vývojáři slibují opravdu bohatý svět a kvalitní příběh. Nový GreedFall si zahrajeme na PC a konzolích (pravděpodobně jen nová generace) někdy v roce 2024. Další informace nebyly zveřejněny, prozatím se můžete podívat na nový announcement trailer. Těšíte se?

Obrázek: polygon.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy