Přeskočit na obsah

GTA Trilogy se představuje v prvním traileru s ukázkou grafiky

Trilogie vylepšeného GTA se konečně ukázala v trailerů, který skutečně předvádí, jak vypadá nová grafika.

Fanoušci série Grand Theft Auto konečně vědí, kdy se dočkají vylepšené verze her GTA III, GTA: Vice City a GTA: San Andreas. Trilogie oblíbených titulů slavné série se dočkáme ještě letos a aby vás vývojáři navnadili, rovnou si připravili i trailer, ve kterém se konečně předvádí také nový grafický kabátek. Kdo čekal přerod ve fotorealistický styl a dokonalost na každém kroku bude zklamán, ale ve skutečnosti se s něčím takovým ani moc počítat nedalo. Sami vývojáři totiž řekli, že se hra bude podobat tomu, jak vypadala s modifikacemi a navíc má později vyjít i na mobilní platformy, což očekávání dost zchladilo.

Rockstar tak radši sáhl po vylepšení jiných grafických prvků jako je práce se světlem či stíny, lepší textury a zpracování hry ve specificky laděném grafickém stylu. Právě to zřejmě měli tvůrci na mysli, když tvrdili, že hry sice budou přepracované, ale stále si zachovají ducha původních titulů. Připomeňme, že se ovšem chystají i změny a to například v ovládání, které by nyní mělo mnohem více připomínat GTA V.

Vydání Grand Thef Auto: The Trilogy vyjde na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4,PS5 a Nintendo switch 11. listopadu v digitální verzi. Fanoušci toužící po fyzické kopii si budou muset počkat do 6. prosince a na mobilní platformy Android a iOS se přepracované trio her dostane v průběhu příštího roku.

Martin Havel

Obrázek: wall.alphacoders.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS