Přeskočit na obsah

Helldivers 2 dosahuje rekordního počtu hráčů

Herní studio Arrowhead Game Studios oznámilo dosažení 400 000 současně připojených hráčů ve hře Helldivers 2 na platformě Steam, což vedlo k dočasnému omezení maximálního počtu hráčů.

Hra Helldivers 2 slaví úspěch

Helldivers 2, pokračování populární kooperativní střílečky, překročilo milník 400 000 současně připojených hráčů na Steamu, což způsobilo, že se studio Arrowhead Game Studios rozhodlo dočasně omezit maximální počet hráčů, kteří se mohou do hry připojit. Podle portálu Steam Charts v jednu chvíli hrálo hru 457 649 hráčů. Arrowhead Game Studios svými kroky chtějí zvýšit stabilitu serverů a zajistit hladký herní průběh pro všechny.

Ve vyjádření na oficiálním Discordu hry herní studio uvedlo, že i při neustálém řešení potíží a rozšiřování kapacity serverů čelí výzvám z rostoucích požadavků komunity. Jako opatření tak nastavilo limit připojených hráčů na přibližně 450 000.

Arrowhead Game Studios se podle vyjádření intenzivně věnuje odstraňování problémů a spolupracuje s partnery na rozšíření kapacit. Doporučuje tak hráčům, kteří mají potíže s přístupem do hry, restartovat hru pro synchronizaci dat. Přestože si studio uvědomuje vzniklé nepříjemnosti, děkuje komunitě za trpělivost a podporu.

Obrázek: arrowheadgamestudios.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS